woensdag 28 april 2021

Autoweek: Test: Porsche Taycan Turbo S Cross Turismo

Test: Porsche Taycan Turbo S Cross Turismo
Net als bij de Panamera heeft Porsche nu ook voor de elektrische Taycan een praktischere carrosserievariant: zie hier de Cross Turismo! Gaat de grotere koets ten koste van het rijplezier of is dit win-win?
Lees verder

Volkswagen schetst nieuwe Multivan
Volkswagen splitst de Transporter straks meer dan voorheen op in twee modellijnen. De huidige generatie T7 mag nog de komende jaren nog even door als bedrijfswagen en krijgt een geheel nieuwe Multivan naast zich. Op een nieuwe teaserschets laat Volkswagen alvast de voorkant van die nieuwe meer MPV-achtige personenbus zien.
Lees verder

Hennessey Performance maakt 1.000 pk sterke SUV
Hennessey Performance heeft een 1.000 pk sterke pick-up op basis van de RAM TRX klaargestoomd. Het gevaarte is vernoemd naar de wolharige voorvader van de olifant en heet voluit Mammoth 1000 SUV.
Lees verder

Test: Subaru Outback
Tot een paar jaar geleden was het ophogen en stoer aankleden van bestaande modellen een ware hype. Die trend is door de opkomst van de 'echte' SUV overgewaaid, maar Subaru, één van de uitvinders van dit genre, blijft volhouden. Is er ook nu nog een reden om voor een Outback te kiezen?
Lees verder

Ford test met autonoom rijdende F-150
Ford is aan het testen geslagen met een F-150 die op z'n dak letterlijk een enorme bult vol technologie heeft zitten. Het houdt vrijwel zeker verband met Blue Cruise.
Lees verder