dinsdag 6 april 2021

Autoweek: Toyota Avensis Wagon 2.2 D4-D – 2007 – 549.354 km - Klokje Rond

Toyota Avensis Wagon 2.2 D4-D – 2007 – 549.354 km - Klokje Rond
Hoe goed de reputatie van Toyota ook mag zijn, met de 2.2 D4-D liep het niet helemaal volgens plan. Niet dat de klanten daar schade door leden, de coulanceregeling was meer dan ruimhartig. Toch hebben we hier een exemplaar dat niet van ophouden lijkt te weten, maar het afscheid is nabij en na vandaag helemaal.
Lees verder

Paas-top-10: gele auto's!
De sneeuw komt nu wellicht horizontaal voorbij je zolderraam gevlogen, maar het is toch echt Pasen. Daarom komen we met een overzicht van tien auto's die je nu kunt bestellen in de zonnigste kleur die je kunt bedenken: geel! In sommige gevallen kost dat zelfs geen cent extra...
Lees verder

Mercedes-Benz geeft verdere specificaties EQS vrij
De onthulling van de Mercedes-Benz EQS laat nu niet lang meer op zich wachten. In aanloop naar de onthulling op 15 april onthult het merk alvast enkele belangrijke specificaties. In eerste instantie lijkt de EQS er in twee verschillende varianten te komen en bedraagt de actieradius maximaal 770 kilometer.
Lees verder

SsangYong Musso eigenwijs strakgetrokken
SsangYong geeft de Musso een facelift. De pick-up op basis van de eerder vernieuwde Rexton krijgt een behoorlijk uitgesproken snuit en wordt ook op technisch vlak onder handen genomen.
Lees verder

Maxus T90 volgt MG Extender met grote muil
Dit is de nieuwe MG T90, in feite de vernieuwde versie van de T70. Die auto kennen we stiekem al als de vernieuwde MG Extender. Iets voor Nederland?
Lees verder