woensdag 28 april 2021

Autoweek: Toyota zet MPV Sienna hoger op de poten

Toyota zet MPV Sienna hoger op de poten
De Sienna is veruit de meest praktische auto in het Amerikaanse Toyota-gamma. De bijna 5,2 meter lange MPV is dan ook niet het eerste model waar je een opgehoogde, meer avontuurlijke variant van verwacht. Toch is het de Sienna die een speciale Woodland-behandeling ondergaat.
Lees verder

Toyota koopt divisie voor zelfrijdende auto's van Lyft
Toyota's dochteronderneming Woven Planet krijgt de divisie van taxiplatform Lyft in handen die werkt aan niveau 5 autonoom rijden. Zelfrijdende Toyota's komen daarmee een stap dichterbij.
Lees verder

Eva: goedkope elektrische auto uit Oekraïne
Knappe koppen van de Volodymyr Dahl East Ukrainian National University hebben meegewerkt aan de ontwikkeling van een elektrische auto. De EV is nog niet helemaal productierijp maar heeft wél alvast een naam gekregen: Eva.
Lees verder

'Verkeerslicht sneller weer op rood door smartphones'
Zorgen auto's die te lang blijven staan voor een groen verkeerslicht echt dat het licht weer sneller op rood gaat? Ja, vaak wel. Uit Belgisch onderzoek blijkt dat smartphones vaak de boosdoener zijn.
Lees verder

Nieuwe BMW 2-serie Coupé beter te zien
De nieuwe BMW 2-serie is al meermaals in camouflagekostuum gesnapt, maar niet eerder liet de nieuwe 2-serie Coupé zo veel van z'n definitieve design zijn als op deze kakelverse set spionageplaten.
Lees verder