donderdag 8 april 2021

Autoweek: Verkoop gebruikte caravans en campers in de plus

Verkoop gebruikte caravans en campers in de plus
De verkoop van tweedehands caravans en campers is in maart fors gestegen. Dat blijkt uit cijfers die Bovag en RDC vrijgeven. Caravan- en kamperautohandelaren verkochten afgelopen maand maar liefst bijna 40 procent meer gebruikte caravans en zelfs ruim 85 procent meer gebruikte campers dan in maart vorig jaar.
Lees verder

Elektrische BMW iX1 gesnapt
BMW trekt naar verwachting later dit jaar het doek van de volledig nieuwe X1. Van die nieuwe BMW X1 komt ook een volledig elektrische versie en het is die iX1 die op deze kakelverse set spionagefoto's voor het eerst is te zien.
Lees verder

'Alfa Romeo Tonale uitgesteld door nieuwe CEO'
Kersvers Alfa Romeo-CEO Jean-Philippe Imparato zou de beloofde prestaties van de plug-in hybride Tonale versie niet voldoende vinden
Lees verder

Prijzen Renault Express bekend
Renault breidt zijn Nederlandse bedrijfswagengamma uit met de Express. Van die eenvoudigere broer van de nieuwe Kangoo zijn nu de prijzen bekend. De Renault Express staat vanaf mei bij de dealers.
Lees verder

Hyundai laat nieuwe SUV zien
Hyundai heeft een nieuwe SUV in de ontwikkelingskamers staan die luistert naar de naam Alcazar. Na een stel digitale tekeningen laat Hyundai nu ook de eerste duidelijkere afbeeldingen van die nieuwe SUV zien.
Lees verder