maandag 12 april 2021

Autoweek: Vijf sportieve Toyota's met achterwielaandrijving

Vijf sportieve Toyota's met achterwielaandrijving
Toyota is de laatste jaren weer op de sportieve toer gegaan. De GT 86 markeerde de terugkeer van de sportieve achterwielaangedreven Toyota, daarna volgde de Supra en nu staat de GR 86 klaar als opvolger van de GT 86. Dat getal '86' vindt zijn oorsprong overigens in de geschiedenis van Toyota. Reden genoeg om de sportieve achterwielaandrijvers die het merk door de jaren heen bouwde er eens bij te pakken.
Lees verder

Dynamische richtingaanwijzers – De Vluchtstrook
In de zee van hippe led-verlichting van tegenwoordig is hij niet meer weg te denken: de dynamische richtingaanwijzer. Het wulpse 'knipperlicht' is ouder dan je wellicht denkt.
Lees verder

Een tocht langs historische tankstations - Reportage
Met een beetje fantasie vertoef je al snel in Amerikaanse sferen wanneer je op zoek gaat naar de schaars overgebleven historische benzinestations van Nederland.
Lees verder

Test: Jaguar XF Sportbrake
De Jaguar XF is eind 2020 vernieuwd en kreeg ook een nieuwe diesel, een 2.0 viercilinder ondersteund door mildhybride techniek. In deze test hebben we een XF Sportbrake D200. De uitvoering is een SE, die door de fabriek verder opgeleukt is met de nodige pakketten en 20 inch wielen. Die dikke bumpers doen je wellicht aan het R-Dynamic-pakket denken maar die zijn voortaan standaard op alle XF's. Nog een keer laven we ons aan de geneugten van het dieselrijden.
Lees verder

Toyota laat elektrische SUV zien
Toyota geeft een nieuwe teaserplaat vrij van het nieuwe elektrische model dat het binnenkort in China presenteert. De voorkant van de nieuwe SUV is al enigszins te zien.
Lees verder