donderdag 15 april 2021

Autozine: CUPRA Formentor wint Red Dot Award

CUPRA Formentor wint Red Dot Award
De CUPRA Formentor heeft een internationale erkenning gekregen. Nadat de Crossover SUV van CUPRA onlangs al een podiumplaats scoorde in de gerenommeerde Europese Auto van het Jaar-verkiezing, werd de Formentor ditmaal beloond met een Red Dot Award. CUPRA ontving de designprijs voor de uitgesproken sportieve vormgeving van de Formentor.
Lees verder

Jaguar introduceert F-TYPE R-Dynamic
Jaguar introduceert de nieuwe F-TYPE R-Dynamic Black. Deze exclusieve uitvoering combineert een krachtiger design met een luxueuzere uitrusting. De R-Dynamic Black is leverbaar als Coupe en Convertible en met keuze uit de 221 kW (300 pk) viercilinder en 331 kW (450 pk) V8 benzinemotor. De prijzen beginnen bij 96.091 euro.
Lees verder

Citroen introduceert C5 X
Citroen presenteert zijn nieuwe vlaggenschip: de C5 X. Het model combineert e elegantie van een sedan en die dynamiek van een stationwagon met de robuustheid van een SUV. De marktintroductie van de C5 X vindt plaats in de tweede helft van 2021.
Lees verder

Polestar 2 in 3 nieuwe varianten
Het aanbod van de Polestar 2 wordt uitgebreid met drie nieuwe varianten. De elektrische auto is nu beschikbaar met twee aandrijflijnen, twee batterijpakketten en drie optiepakketten. Met een nieuwe vanafprijs van 45.900 euro is de Polestar 2 nu bereikbaar voor een breder publiek.
Lees verder

Kia Sorento wint Red Dot Award
De nieuwe Kia Sorento is in de prijzen gevallen. De grote SUV van Kia is onderscheiden met zowel een Red Dot Award 2021 als een iF Design Award.
Lees verder

Audi onthult Q4 e-tron
Met de Q4 e-tron en Q4 Sportback e-tron debuteert Audi in de klasse van de elektrisch aangedreven compacte SUVs. De nieuwe modellen nemen het design van de Q4 concept cars over en claimen volop ruimte, innovatief bedieningsgemaken 100% connectiviteit. Deze eigenschappen koppelen ze aan een theoretische actieradius tot 511 kilometer. De Audi Q4 e-tron is al op korte termijn te bestellen en te configureren, de Sportback-versie volgt later dit jaar. Prijzen van de Audi Q4 e-tron beginnen bij 48.295 euro.
Lees verder

Seat Ibiza aangepast voor modeljaar 2022
Seat past de Ibiza aan voor modeljaar 2022. De vernieuwde Ibiza valt op door een strakker uiterlijk en een nieuw interieur met een groot display, ventilatieroosters met LED-verlichting en nieuwe materialen. Niet alleen zijn de connectiviteitsmogelijkheden nu uitgebreider, ook is de vernieuwde Ibiza veiliger dan voorheen. De marktintroductie van de vernieuwde Ibiza in Nederland staat gepland voor medio 2021.
Lees verder