zondag 4 april 2021

Autozine: Efteling en Eneco realiseren laadplein

Efteling en Eneco realiseren laadplein
De Efteling opent, in samenwerking met Eneco, het grootste laadplein in de Benelux. Het attractiepark heeft sinds deze week 60 laadpalen toegevoegd op het parkeerterrein voor bezoekers. Dat zorgt voor een totaal van 87 laadpalen, waar als het park weer opent, 174 elektrische autos tegelijkertijd kunnen opladen.
Lees verder

Maserati MC20 wint Red Dot Awards
Tijdens de uitreiking van de Red Dot Awards 2021 heeft de Maserati MC20 de titel Best of the Best gewonnen in de categorie Product Design. De Red Dot Awards is een internationale designwedstrijd die wordt georganiseerd door het Design Zentrum Nordrhein Westfalen in Duitsland. Sinds 1955 beoordeelt en selecteert het centrum de meest esthetische, functionele, intelligente en innovatieve producten van over de hele wereld.
Lees verder

Hyundai SANTA FE 2021 nu in de showroom
De nieuwe SANTA FE staat in de Nederlandse showrooms. Een primeur voor Hyundai, want met deze derde generatie van de SANTA FE zijn alle SUV-modellen van Hyundai nu leverbaar met een geelektrificeerde aandrijflijn,varierend van volledig elektrisch en hybride tot plug-in hybride en zelfs waterstof-elektrisch.
Lees verder

Volkswagen Tiguan nu ook als eHybrid
De Volkswagen Tiguan is er nu ook met een plug-in hybride-aandrijflijn. In de full option R-Line Business+-uitvoering belooft hij ook sportiviteit en luxe. De Tiguan 1.4 TSI eHybrid R-Line Business+ is leverbaar vanaf 46.690 euro.
Lees verder

MG Cyberster debuteert in Shanghai
MG toont de eerste beelden van de MG Cyberster die later deze maand debuteert op de Shanghai Auto Show 2021. Het conceptmodel van een tweedeurs, tweezits sportwagen doet denken aan de MG-traditie en ontleent een aantal stijlkenmerken aan de klassieke MGB Roadster.
Lees verder

VW Arteon nu ook als plug-in hybride
De Volkswagen Arteon en Arteon Shooting Brake zijn voortaan ook leverbaar met plug-in hybride aandrijving.De Arteon eHybrid-uitvoeringen hebben een elektrische actieradius van maximaal 61 kilometer, zijn krachtig (160 kW/218 pk), praktisch en bieden standaard de luxe van R-Line Business+. De Arteon eHybrid is er vanaf 48.990 euro (Shooting Brake vanaf 49.690 euro).
Lees verder

Kia EV6 nu te reserveren
Snelle beslissers kunnen vanaf nu een reservering plaatsen om als een van de eersten de geheel nieuwe Kia EV6 te bestellen. Een reservering voor de elektrische crossover is nu te plaatsen met een betaling van 100 euro. Degene die reserveert krijgt de betaling in alle gevallen weer terug.
Lees verder