zaterdag 10 april 2021

Autozine: Mercedes CLS aangepast voor 2021

Mercedes CLS aangepast voor 2021
De CLS komt in april 2021 met een aangescherpt design op de markt. Met name het front brengt met een nieuwe grille en voorbumper de dynamiek van de vierdeurs coupe sterker tot uitdrukking. Tegelijkertijd is het interieur opgewaardeerd met extra leder- en bekledingscombinaties en een nieuwe generatie stuurwielen. Een diesel van de nieuwste generatie met geintegreerde startdynamo breidt het modellengamma uit. De vernieuwde CLS viert in april 2021 zijn wereldpremiere en de eerste exemplaren staan in juli bij de Europese dealers.
Lees verder

Prijzen nieuwe Renault Express bekend
Renault maakt de prijzen bekend van de nieuwe EXPRESS. Deze compacte bestelwagen is leverbaar voor prijzen vanaf 12.990 euro (excl. BTW/BPM). De nieuwe Renault EXPRESS spreekt de designtaal van Renault en straalt moderne robuustheid uit. De laadruimte van de EXPRESS bedraagt 3,3 m3, terwijl de extra brede schuifdeur aan de zijkant (716 mm breed) het in- en uitladen extra gemakkelijk maakt.
Lees verder

Autotest: Fiat 500 Electric
De Fiat 500 gaat al enige decennia mee. De eerste generatie was 18 jaar op de markt, de tweede 14 jaar. In zo'n lange tijd is er logischerwijs heel wat veranderd. Daarom voldoet het niet om dezelfde auto wederom in een nieuw jasje te steken. De "500 Electric" luidt daarom de komst van een geheel nieuwe generatie Fiats in. Dit keer met elektrische aandrijving en een moderne uitrusting. Blijft deze moderne interpretatie van de klassieker trouw aan het origineel?
Lees verder

Renault start Software Republique
Als onderdeel van het strategisch plan Renaulution van Groupe Renault is Software Republique opgericht: een gloednieuw ecosysteem voor intelligente en duurzame mobiliteit. Software Republique is een initiatief van Elie Girard, Bernard Charles, Luca de Meo, Jean-Marc Chery en Patrice Caine, respectievelijk de chief executives van Atos, Dassault Systemes, Groupe Renault, STMicroelectronics en Thales. Door kennis te bundelen willen de partners samen systemen en software ontwikkelen om steden, regios, bedrijven en burgers een verrijkt en duurzaam mobiliteitsaanbod te bieden.
Lees verder

Peugeot organiseert Electric Days
De hele maand april zijn het Electric Days bij PEUGEOT. Tijdens de Electric Days maakt PEUGEOT elektrisch rijden voordeliger dan rijden met een vergelijkbare benzineversie. PEUGEOT biedt namelijk meerdere aanbiedingen voor zowel de particuliere als zakelijke klant. Het aanbod van de Electric Days is geldig vanaf 1 april 2021 en de actie duurt tot het einde van die maand.
Lees verder

Skoda Octavia nu ook als Sportline
Skoda breidt de OCTAVIA-lijn uit met de SPORTLINE. Deze sportieve uitvoering van de OCTAVIA hatchback en stationcar is te herkennen aan de zwarte exterieurdetails en het sportief gestyld interieur.
Lees verder

Citroen e-C4 nu ook als Live
Citroen zet de 100% elektrische e-C4 extra scherp in de zakelijke en particuliere markt dankzij de nieuwe Live-uitvoering. Door de komst van de Livedaalt de vanafprijs naar 36.090 euro. Desondanks omvat de basisuitrusting airco, een 10-inch HD-kleurentouchscreen en diverse rijhulpsystemen.
Lees verder