dinsdag 6 april 2021

Autozine: Renault 4 Club Nederland bestaat 30 jaar

Renault 4 Club Nederland bestaat 30 jaar
Terwijl in Frankrijk de zestigste verjaardag wordt gevierd van de Renault 4, is de feestvreugde in Nederland minstens zo groot. Het is namelijk precies 30 jaar geleden, dat de Renault 4 Club Nederland werd opgericht door Fedor van der Molen.
Lees verder

Nieuwe instapversie voor VW T-Cross
Volkswagen breidt de T-Cross- en T-Roc-serie uit met een ieuwe instapversie. Daarmee is de T-Cross er nu vanaf 25.490 euro en de T-Roc vanaf 28.890 euro.
Lees verder

Mercedes-Benz start verkoop C-Klasse
Als eerste klassieke modelserie van Mercedes-Benz is de nieuwe C-klasse volledig geelektrificeerd dankzij plug-in hybrids en mild-hybrids met 48V-technologie en een geintegreerde startdynamo. Tot de andere technische verfijningen behoren optionele uitrustingen als DIGITAL LIGHT en achterasbesturing. De basisversie van de C-Klasse is de Business Line. De C-Klasse is nu te bestellen en heeft een consumentenadviesprijs vanaf 48.280 euro (C180 Limousine). De Estate begint vanaf de verkoopstart met de C200 Business Line Launch Edition met een consumentenadviesprijs vanaf 52.229 euro.
Lees verder

Autotest: Volvo XC40 Recharge
Volvo staat voor veiligheid. Maar tot nu toe beperkte dat zich tot de veiligheid van de mensen in en om de auto. Tijdens een recente presentatie gaf Volvo aan dit voortaan breder te zien. Veiligheid betreft voortaan niet alleen het beschermen van de automobilist, maar ook van het milieu. Als eerste concrete stap in die richting introduceert Volvo de geheel elektrische XC40. Is de cirkel nu rond?
Lees verder

Toyota onthult nieuwe GR 86
Toyota onthult de opvolger van de GT86, de volledig nieuwe GR 86. De sportcoupe is ontwikkeld door Toyota GAZOO Racing en is, na de GR Supra en GR Yaris, het derde GR-model dat wereldwijd leverbaar wordt.
Lees verder

Jeep Compass vernieuwd voor 2021
De Jeep Compass heeft een nieuw uiterlijk en nieuwe techniek. De vernieuwde Jeep Compass spreekt een meer Europese taal. Zo zijn de kwaliteit van de afwerkingen en de geavanceerde technologie aan boord verbeterd. De auto is van binnen en buiten grondig gewijzigd en er zijn belangrijke nieuwe functies die de veiligheid, technologie en functionaliteit naar een hoger niveau moeten tillen. De GSE viercilinder 1,3-liter turbobenzinemotor stoot tot 27% minder CO2 uit (WLTP-cyclus) in vergelijking met het vorige benzinemodel. 100% elektrisch rijden, dus zonder uitstoot, kan ook met de 4xe plug-in hybride variant.
Lees verder

Dacia Spring nu te reserveren
Dacia maakt elektrische mobiliteit bereikbaard met de voordeligste 100% elektrische auto: de Dacia Spring. Liefhebbers kunnen de Dacia Spring, met een prijs vanaf 17.890 euro, nu reserveren op Dacia.nl. Zij kunnen dan als eersten proefrijden in de voordeligste 100% elektrische auto en een bestelling plaatsen.
Lees verder