zondag 25 april 2021

Autozine: Van of the Year-award voor Opel Vivaro-e

Van of the Year-award voor Opel Vivaro-e
Michael Lohscheller, de CEO van Opel, heeft de International Van of the Year-award (IVOTY) in ontvangst genomen voor de Opel Vivaro-e. Dat gebeurde in Opels hoofdkwartier in Russelsheim. Lex Rutten, Manager Commercial Vehicles van Opel Nederland, heeft recent de Nederlandse versie van de eerder dit jaar gewonnen IVOTY-award ontvangen van het Nederlandse jurylid Arjan Velthoven.
Lees verder

Skoda toont schets nieuwe Fabia
Met de eerste schetsen bouwt Skoda alvast de spanning op voor de onthulling van de nieuwe FABIA. De nieuwkomer wordt aanzienlijk groter, dynamischer en expressiever dan zijn voorgangers. Als basis voor de nieuwe FABIA dient het modulaire MQB-A0 platform, dat meer ruimte voor inzittenden en bagage biedt. DankzijLED-technologie zijn de scherp gelijnde koplampen en achterlichten echte blikvangers. De onthulling van de nieuwe Skoda FABIA vindt begin mei 2021 plaats.
Lees verder

Fiat Professional onthult E-Ducato
Fiat Professional koos 22 april, de 51ste dag van de aarde uit om de eerste 100% emissievrije elektrische E-Ducato te onthullen. De E-Ducato biedt een actieradius tot 370 kilometer, 5 jaar geprogrammeerd onderhoud, 5 jaar autogarantie en tot 10 jaar garantie op de batterij. De fonkelnieuwe, milieubewuste Fiat E-Ducato is nu te bestellen vanaf 51.900 euro.
Lees verder

Kia maakt prijzen EV6 bekend
Kia Nederland geeft alle prijzen van de gehele line-up van de nieuwe Kia EV6 vrij. De elektrische crossover wordt leverbaar in vier verschillende uitvoeringen, waarvan een aantal is te verkrijgen met een extra grote accu en vierwielaandrijving.
Lees verder

Prijzen Nissan QASHQAI 2021 bekend
De geheel nieuwe Nissan Qashqai met Mild-Hybrid technologie staat vanaf deze zomer bij de Nissan-dealers in de showroom. De Crossover heeft een vanafprijs van 33.540 euro.
Lees verder

Subaru Outback april 2021 bij dealer
De volledig nieuwe Subaru Outback, het vlaggenschip van het Japanse merk, staat eind deze maand bij de dealer. Het model is in drie uitvoeringen leverbaar: Comfort, Field en Premium, de prijzen beginnen bij 58.995 euro.
Lees verder

Renault prijst Captur E-Tech 140
Renault maakt de prijzen bekend van de nieuwe CAPTUR E-TECH Hybrid 140. Deze hybrideversie wordt aangeboden naast de bestaande CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid 160. Ook nieuw in het aanbod van de Renault CAPTUR is de R.S. Line met een extra opvallende uitstraling en op autosport geinspireerde technologie. De Renault CAPTUR E-TECH Hybrid 140 en R.S. Line zijn per direct te bestellen en vanaf juli 2021 te bezichtigen bij de Renault dealer.
Lees verder