woensdag 21 april 2021

Tulpenrallye: Tulpenrallye aan tafel #2

Tulpenrallye aan tafel #2
Tulpenrallye aan tafel #2 is op 6 maart 2021 gepubliceerd op Youtube In de "Tulpenrallye aan tafel #2" zijn wij te gast bij George Banken (Detron). Detron is partner van de Tulpenrallye. Naast George Banken zijn de sponsors Daniël Frankenhuis (YveY) en Jan Willem van Es (Hiscox) aanwezig. … Lees meer Het bericht Tulpenrallye aan tafel #2 verscheen eerst op Tulpenrallye.
Lees verder

De voorbereidingen van de 67e Tulpenrallye
De voorbereidingen van de 67e Tulpenrallye is opnieuw gestart. Begin mei 2021 worden de ontheffingsaanvragen verstuurd. De route van de Tulpenrallye is nauwelijks gewijzigd. De afspraken met de HQ-hotels en lunchlocaties zijn ondertussen bevestigd. … Lees meer Het bericht De voorbereidingen van de 67e Tulpenrallye verscheen eerst op Tulpenrallye.
Lees verder

Willem van Leeuwen is de nieuwe assistent wedstrijdleider
Willem van Leeuwen is de nieuwe assistent wedstrijdleider en toegevoegd aan het Organisatiecomité van de Tulpenrallye. Willem van Leeuwen was in 2013 de winnaar van de 60e Tulpenrallye in de Expertklasse en brengt veel rally- en organisatie-ervaring mee. … Lees meer Het bericht Willem van Leeuwen is de nieuwe assistent wedstrijdleider verscheen eerst op Tulpenrallye.
Lees verder

Loek de Rooij overleden
Loek de Rooij is na een kort ziekbed op 75-jarige leeftijd is overleden. Loek was een van de trouwste deelnemers aan de Tulpenrallye en heeft in totaal 27 maal deelgenomen. Zijn eerste deelname was de Gulf Tulpenrallye van 1978, … Lees meer Het bericht Loek de Rooij overleden verscheen eerst op Tulpenrallye.
Lees verder