Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Bentley Flying Spur nog stiller in 2021

AUTOFANS
Bentley Flying Spur nog stiller in 2021
Taal Nederlands Bentley heeft besloten na amper 1 jaar al een update uit te rollen voor haar Flying Spur limousine. Die krijgt een - nog - stillere cabine, een riantere standaarduitrusting en meer luxueuze opties.
Lees verder

HERITAGE CUSTOMS laat je nieuwe Defender... euhm.. roesten
Taal Nederlands Het Nederlandse Heritage Customs heeft in samenwerking met Niels van Roij Design onderdelen voor de nieuwe Land Rover Defender ontwikkelt die al verroest zijn voor ze uit de doos komen. Alles voor de show, toch?
Lees verder

Nissan al 2 jaar verlieslatend, Renault strooit extra zout in de wonde
Taal Nederlands Het gaat niet goed met Nissan. Het Japanse merk verloor het voorbije fiscale jaar maar liefst 1.1 miljard euro. Meer nog, al sinds maart 2019 heeft het merk geen cent meer verdient. Partner Renault is hier allerminst blij om en laat subtiel via eigen kanaal weten dat Nissan de Renault Group een serieuze financiƫle mokerslag geeft. Of de liefde tussen beide merken al onder het vriespunt is?
Lees verder

VW Tiguan Allspace ziet facelift vooral binnenin (2021)
Taal Nederlands De grote versie van de Tiguan is ook onderworpen aan een facelift maar daar zie je aan de buitenzijde praktisch niets van. Aan de binnenkant wordt daarentegen meer aangepast.
Lees verder

Fords elektrische F-150 gaat 'Lightning' heten
Taal Nederlands Ford lanceert later deze maand een elektrische pickup. Die krijgt alvast de naam 'Lightning' en dat is een knipoog naar vroeger.
Lees verder