maandag 17 mei 2021

Autofans: Cupra vereenzelvigt zich met... een lamp?

AUTOFANS
Cupra vereenzelvigt zich met... een lamp?
Taal Nederlands Cupra is druk bezig met het imago van het merk in te kleuren. Daarvoor gaat het Spaanse hot hatch-merk verscheidene samenwerkingen aan. De recentste daarvan is die met Marset, ontwerper van verlichting.
Lees verder

Rijtest + video: Volkswagen Golf GTE (2021)
Taal Nederlands Ook de achtste generatie van de Golf krijgt de nodige sportieve varianten. Een daarvan is de plug-inhybride Golf GTE. Die wil niet alleen het stekkeralternatief vormen voor de Golf GTI, maar ook de topuitvoering van het hybridegamma. Maar wat is deze Volkswagen Golf GTE echt waard?
Lees verder

ALD lanceert online showroom voor tweedehands leasewagens
Taal Nederlands Leasingspecialist ALD Automotive lanceert een platform om de ex-leasewagens aan de man te brengen. Op ALD Carmarket kan je gaan shoppen in het ALD 2life Lease-aanbod, zowel zelfstandigen als bedrijven.
Lees verder

Deze Opel Vivaro lust waterstof (2021)
Taal Nederlands Af en toe veranderen we in bestelwagenfans en dat is het geval als het om een specialleke gaat. Deze elektrische Vivaro-e Hydrogen bijvoorbeeld, die zijn brandstof uit waterstof haalt.
Lees verder

Helemaal gedaan: Mitsubishi zwaait Pajero uit met Final Edition
Taal Nederlands Nadat de Pajero er al een aantal jaren geleden tussenuit muisde in ons land en Mitsubishi er twee jaar geleden een Final Edition tegenaan gooide voor Europa, ziet de Pajero nu ook in andere continenten het einde naderen.
Lees verder