woensdag 26 mei 2021

Autofans: Stellantis plukt designer Leboine weg bij Renault

AUTOFANS
Stellantis plukt designer Leboine weg bij Renault
Taal Nederlands Ontwerper Fran├žois Leboine heeft een nieuwe job. De voormalig exterieur designer van Renault gaat voortaan bij Fiat en Abarth het gezicht van de Italianen tekenen.
Lees verder

Deze Opel Movano is een gerecycleerde Fiat
Taal Nederlands Schrik niet als je binnen afzienbare tijd een bestelwagen in je achteruitkijkspiegel ziet die er uit ziet als een Fiat Ducato maar toch een Opel-logo op zijn neus heeft. Opel heeft namelijk net de nieuwe Movano voorgesteld.
Lees verder

Met de S van sportief: Bentley Bentayga S
Taal Nederlands Bentley onthult vandaag een nieuwe variant van de Bentayga, toch wel de grote slokop in de verkoopcijfers van het merk. De Bentayga S nestelt zich tussen de Bentayga en de Bentayga Speed.
Lees verder

We zochten jongere oldtimers tijdens pandemie
Taal Nederlands Car & Classic, een website die veilingen en verkopen organiseert van klassieke voertuigen en oldtimers, heeft het gedrag van haar bezoekers en kopers eens onder de loep genomen. Daaruit blijkt dat de oldtimer verjongt.
Lees verder

Rijtest + video: Ellio Elite (2021)
Taal Nederlands Op de redactie zijn we in onze vrije tijd allemaal verwoede fietsers, maar op onze site draait het nog steeds voornamelijk rond de auto. Waarom we hier dan toch een tweewieler voorrijden? Simpel: als je een speed pedelec op de markt brengt met all-wheel drive en de versnellingsbak van een Toyota Prius, dan heb je onze aandacht getrokken.
Lees verder