vrijdag 7 mei 2021

Autofans: Stellantis wil hulp Tesla voor CO2-doel niet meer

AUTOFANS
Stellantis wil hulp Tesla voor CO2-doel niet meer
Taal Nederlands CO2-credits, het is een beetje als Bitcoin. Het is een virtuele pasmunt maar als je ze in bezit hebt, kan je er veel geld mee verdienen. Al draait Stellantis de geldkraan wat meer toe.
Lees verder

Michelin gaat miljoenen plastic flessen recycleren tot banden
Taal Nederlands Bandengigant Michelin heeft met haar Empreinte project te kennen gegeven dat het tegen 2030 wil dat 40% van de grondstoffen die het gebruikt voor productie recycleerbaar zijn óf bestaan uit gerecycleerd materiaal. Met het Franse chemiebedrijf Carbios heeft Michelin nu een manier gevonden om banden te maken van... plastic flessen.
Lees verder

Rij-impressie + video: Skoda Enyaq iV 80 (2021)
Taal Nederlands Skoda's eerste elektrische model, de Citigo e iV, is discreet via de achterdeur verdwenen. De tweede EV uit Tsjechië, deze Skoda Enyaq iV, maakt meteen een flinke sprong voorwaarts. Met dank aan het nieuwe platform.
Lees verder

Dit zijn de 7 meest betaalbare elektrische auto's van het moment
Taal Nederlands De elektrische auto is steeds meer aanwezig in ons straatbeeld. Dat straatbeeld past zich dan ook steeds vaker aan voor de elektrische auto. Op elke hoek een laadpaal is nog toekomstmuziek, maar de betaalbare elektrische auto die is er al wel.
Lees verder

Brembo laat remmen rood oplichten, of blauw, of geel...
Taal Nederlands Remspecialist Brembo heeft een nieuwigheid die tuners wellicht zal doen watertanden. De remmenbouwer lanceert een rem met LED-verlichting. Het kan niet vroeg genoeg kerstmis zijn voor sommigen.
Lees verder