vrijdag 28 mei 2021

Autoweek: Bugatti La Voiture Noire is klaar

Bugatti La Voiture Noire is klaar
Bugatti La Voiture Noire: de ultieme oplossing voor wie zich te goed voelt om een van de vijfhonderd eigenaren van een Bugatti Chiron te zijn. Want de La Voiture Noire, daar is en blijft er maar een van. Net als in zijn vroege geschiedenis is Bugatti weer aan de slag met coachbuilding, het bouwen van unieke auto's voor een enkele klant, een one off.
Lees verder

SSC Tuatara als Striker en Agressor
SSC North America zet de volgende stap voor de van nature al weinig timide Tuatara. De auto wordt gepresenteerd als heftige Striker en als buitenaardse Agressor, versies die zich meer op circuitgebruik dan op heel hard rechtuitrijden lijken te richten.
Lees verder

Infiniti QX60 toont z'n dashboard
Infiniti laat alvast een glimp zien van het dashboard van de geheel nieuwe QX60. Die auto wordt op 23 juni onthuld, al is dat voor Europeanen natuurlijk niet zo relevant.
Lees verder

Autosalon van Genève keert terug in 2022
De Autosalon van Genève is al twee keer niet doorgegaan vanwege de pandemie. In het nieuwe jaar moet daar verandering in komen. De organisatie maakt nu de eerste zaken bekend.
Lees verder

Tellerstanden per 1 juli bij elk onderhoud geregistreerd
Het hing al in de lucht en nu is het officieel: per 1 juli wordt de tellerstand van een auto altijd geregistreerd als de auto bij een garage is geweest voor onderhoud.
Lees verder