woensdag 26 mei 2021

Autoweek: Ford Bronco Raptor laat zich zien

Ford Bronco Raptor laat zich zien
Ford blikte zelf al eens vooruit op een heftige Raptor-versie van de Bronco, maar daarna was het lange tijd stil rond de Bronco Raptor. Tot nu, want dit prototype is onmiskenbaar de extra ruige Bronco.
Lees verder

Waterstofvrachtwagen Hyundai Xcient Fuel Cell vernieuwd
Hyundai vernieuwt z'n Xcient Fuell Cell-vrachtwagen. Nu is het hier natuurlijk geen VrachtautoWeek, maar voor een exemplaar op waterstof dat vooral in Europa moet gaan scoren maken we graag een uitzondering.
Lees verder

Europese verkoop bedrijfsauto's bijna verdrievoudigd
De verkoop van nieuwe bedrijfswagens in de Europese Unie is vorige maand bijna verdrievoudigd ten opzichte van een jaar geleden. De enorme stijging heeft alles te maken met de uitbraak van de coronacrisis. Daardoor kwamen de verkopen in april vorig jaar juist erg laag uit.
Lees verder

Audi reageert op miljardenbod: 'Lamborghini niet te koop'
Een Zwitsers bedrijf zou Lamborghini over willen nemen voor een flink bedrag, maar daar lijkt men bij Audi niet op te zitten wachten. Het merk geeft nu aan dat het bod aan dovemansoren gericht is.
Lees verder

BMW sleutelt aan prijslijst: 4-serie xDrive, 430d cabrio en veel klein nieuws
BMW grijpt de (hopelijk) aanstaande zomer van 2021 aan om wat aan z'n aanbod te sleutelen. Voor een groot deel van het gamma zijn er kleine wijzigingen, wat zowel op het motorenaanbod als op de uitrusting kan slaan.
Lees verder