vrijdag 28 mei 2021

Autoweek: Maserati Grecale duidelijker in beeld

Maserati Grecale duidelijker in beeld
Maserati werkt aan een nieuwe SUV in het middensegment: de Grecale. De kleine broer van de Levante is nu beter dan ooit tevoren te zien.
Lees verder

Test: Renault Kangoo
De nieuwe Renault Kangoo maakt een grote stap naar voren, zo kunnen we zelfs na de eerste, zelfs nog vrij korte kennismaking al neerpennen.
Lees verder

Fiat Ducato - Facelift Friday (Peugeot Boxer, Citroën Jumper)
Opel introduceerde deze week een nieuwe Movano. Nouja, nieuw... het gaat om de Opel-versie van het trio Fiat Ducato, Peugeot Boxer en Citroën Jumper. In de basis stamt de 'nieuwe' Opel daarmee uit 2006, stokoud al mogen we de uitgebreide facelift van 2014 zeker niet vergeten.
Lees verder

Fiat Argenta – In het Wild
Je kent wellicht de Fiat 132, Fiats 'grote' sedan uit de jaren 70. Je kent zelfs hoogstwaarschijnlijk de Fiat Croma, de grote Fiat uit de jaren 80 en 90. Maar ken je ook de Fiat Argenta?
Lees verder

BMW M4 Competition Coupé vs. Porsche 911 Carrera S - dubbeltest
Soms is er zoveel vertrouwen in eigen kunnen dat elke strijd met opgeheven hoofd wordt aangegaan. Een zelfverzekerdheid die neigt naar arrogantie. Bij de nieuwe BMW M4 is dat zonder meer het geval. Dat treft, want bij Porsche zijn ze al jaren niet bang voor wie dan ook. Twee absolute winnaars treffen elkaar, bij voorbaat een vurige strijd.
Lees verder