woensdag 19 mei 2021

Autoweek: Mini John Cooper Works Cabrio volgens AC Schnitzer

Mini John Cooper Works Cabrio volgens AC Schnitzer
Niet tevreden met het vermogen van je Mini John Cooper Works Cabrio? Breng je Mini JCW dan langs tuner AC Schnitzer voor extra pk's!
Lees verder

Elektrische Opel Manta GSe Elektromod is los
33 jaar nadat de laatste Opel Manta van de band rolde is keert het model terug. Dít is de Opel Manta GSe Elektromod, een elektrisch aangedreven Manta die het verleden en het heden op bijzondere wijze combineert.
Lees verder

Nieuwe Toyota Tundra op komst
De Toyota Tundra is een van de oudere modellen in Toyota's Amerikaanse modellengamma. Pick-upliefhebbers hoeven gelukkig niet lang meer te wachten op een nieuwe generatie van Toyota's concurrent van auto's als de Ford F-150 en Chevrolet Silverado.
Lees verder

Nieuwe Volkswagen Multivan ook als plug-in hybride
Volkswagen Bedrijfswagens voegt een nieuw hoofdstuk toe aan de teasercampagne die voorafgaat aan de introductie van de nieuwe Volkswagen Multivan. Ditmaal laat de bedrijfswagentak van Volkswagen eens geen nieuwe designschets zien. Wél maakt het bekend dat de nieuwe Multivan ook als plug-in hybride beschikbaar komt.
Lees verder

Jaguar E-Pace ook als R-Dynamic Black Edition
De kleinste SUV van Jaguar krijgt er een nieuwe uitvoering bij. Jaguar breidt de Nederlandse prijslijst van de E-Pace namelijk uit met een smaak die luistert naar de naam R-Dynamic Black Edition. Daarnaast voert Jaguar een kleine update door op het volledige leveringsgamma van de E-Pace.
Lees verder