woensdag 5 mei 2021

Autoweek: Peugeot 205 vs. Opel Corsa - Uit de Oude Doos

Peugeot 205 vs. Opel Corsa - Uit de Oude Doos
Tegenwoordig is de Opel Corsa een zustermodel van de Peugeot 208, maar 30 jaar geleden stonden Opel en Peugeot uiteraard nog lijnrecht tegenover elkaar.
Lees verder

Ferrari onthult machtige 812 Competizione en 812 Competizione A
Ferrari voegt een nieuwe extreme editie van de 812 Superfast aan zijn gamma toe. Dít is de Ferrari [XXX], een tot 830 pk opgeschroefde lichtgewicht versie van de Ferrari 812 Superfast die in een beperkte oplage beschikbaar komt.
Lees verder

Chicago Auto Show gaat door in juli
We komen in een fase van de pandemie waarin niet alles per definitie meer afgelast wordt en dat is ook goed nieuws voor de auto-industrie. De organisatie van de Chicago Auto Show maakt nu bijvoorbeeld bekend dat het in juli alsnog een beurs kan houden.
Lees verder

Benzineprijs bereikt nieuw record
Nog nooit was een liter benzine gemiddeld zo duur als vandaag. Het oude record, dat stamde uit 2012, is ter ziele. De gemiddelde landelijke adviesprijs staat nu op €1,897.
Lees verder

Hyundai i20 vs. Renault Clio E-Tech
Met de nieuwe i20 zet Hyundai wederom een grote stap vooruit. In een eerdere vergelijking wist hij het nipt te winnen van de Duitse concurrentie in de vorm van een Volkswagen Polo en een Opel Corsa. Als duurtester treedt diezelfde i20 aan tegen het beste wat Frankrijk in deze klasse te bieden heeft: de Renault Clio en Peugeot 208.
Lees verder