zaterdag 29 mei 2021

Autoweek: Quantum verhoogt bod op Lamborghini na afwijzing

Quantum verhoogt bod op Lamborghini na afwijzing
Het Zwitserse Quantum Group wil maar wat graag de touwtjes in handen krijgen bij Lamborghini. Het bedrijf verhoogt z'n inzet nadat Audi aangaf dat Lamborghini niet te koop is.
Lees verder

Chevrolet Astro - Achteruitkijkspiegel
Vanuit zijn 'under construction' Chevrolet Astro neemt Michiel de week door met Roy, die benieuwd is wat dat nou eigenlijk voor een gek busje is. Verder gaat het over de zin en onzin van multimediasystemen en halen de heren herinneringen op aan die keer dat ze voor het eerst zelf een auto bestuurden. Waarom zou je als tiener nog leren schakelen?
Lees verder

Cupra Formentor - Back to Basics
Cupra is niet langer een label. Het is een volwaardig merk geworden, waar ook een eigen model bij hoort. De Formentor, het eerste unieke Cupra-model, is namelijk niet als Seat leverbaar. Tijd om het model eens uit te kleden in de configurator om te kijken wat er overblijft.
Lees verder

Rijden met de Dakar-winnende Mitsubishi Pajero uit 2001
De rallyauto's van Mitsubishi waren in de jaren 90 en vlak na de eeuwwisseling praktisch onverslaanbaar. We gaan op pad met de legendarische Pajero van Dakar-winnares Jutta Kleinschmidt, die in 2001 als eerste over de eindstreep kwam.
Lees verder

Alle Rover-youngtimers: dit moet je weten
De laatste auto's van MG Rover werden geproduceerd in april 2005. Van dit merk zijn inmiddels dus alleen nog maar youngtimers te koop. Maar wat haal je je op de hals als je een auto koopt van een Engels merk dat al jaren niet meer bestaat? Dat blijkt helemaal niet zo moeilijk als het klinkt. Het meest tragische van het MG Rover-verhaal blijkt dat het merk de laatste jaren kwalitatief prima auto's maakte.
Lees verder