vrijdag 21 mei 2021

Autoweek: Saab 9-5 2.3t SE - Op de Rollenbank

Saab 9-5 2.3t SE - Op de Rollenbank
Een normaal mens zou een auto met een kilometerstand van op een haar na 500.000 met een fluwelen voetje behandelen om elke kilometer die er nog rest uit te persen. Maar je hebt ook Ronald Bijma, die zijn bejaarde bezit doodleuk langs brengt voor een vermogensmeting op de rollenbank. Als dat maar goed gaat.
Lees verder

'Tesla Roadster krijgt optionele raketmotoren'
Tesla lijkt iets heel bijzonders van plan met de Roadster. Die krijgt volgens de huidige plannen een SpaceX-versie met raketmotoren achterop de auto.
Lees verder

Weblog: Doe mij zo'n waterstofbus
De staat wil het nogal smerige bedrijfswagenpark zo snel mogelijk elektrificeren. Daar zijn die elektrische bussen op zich prima gereedschap voor. Ze rijden goed, je mag soms zomaar tot wel 1.000 kilo aan de trekhaak hangen, de actieradius begint ergens op te lijken. De Opel Vivaro-e met 75 kWh-accu haalt vrij gemakkelijk 300 kilometer. Voor veel kleine spelers op de markt is dat genoeg – als ze hem kunnen opbrengen. Toch kan ik me voorstellen dat pakketbezorgers of installateurs, de jongens ...
Lees verder

BMW i4 'M50' in beeld
Op Instagram is een plaatje opgedoken van een BMW i4 die er nog wat sportiever uitziet dan de al in China aangekondigde versie met M-Sportpakket. Het zou gaan om de eerste M-versie van een elektrische BMW, die waarschijnlijk BMW i4 M50 heet.
Lees verder

Maserati hijst Ghibli Hybrid in opvallende outfit
Bij Maserati kun je binnen het personalisatieprogramma Fuoriserie je lol op als klant. De Ghibli Hybrid 'Love Audacious' doet zijn naam eer aan.
Lees verder