dinsdag 4 mei 2021

Autoweek: Toyota onthult Proace City Electric

Toyota onthult Proace City Electric
Toyota voegt een nieuw elektrisch model aan zijn leveringsgamma toe. De Toyota Proace City is er nu ook als Electric. Ook wordt de personenversie van de kleinste bedrijfswagen van Toyota, de Proace City Verso, aan een volledig elektrische Electric-versie geholpen.
Lees verder

Fiat laat nieuwe compacte cross-over zien
Fiat heeft een nieuwe compacte cross-over in de ontwikkelingskamers staan. Het merk geeft middels een nieuwe teaserplaat meer weg van het definitieve ontwerp van die nieuwe SUV-achtige. De onthulling van de nieuwe compacte Fiat volgt zeer binnenkort.
Lees verder

Benzineprijs bijna op recordniveau
De benzineprijs staat bijna op recordhoogte. De €1,90 per liter komt in zicht en daarmee is het bijna even duur als op het absolute toppunt in 2012.
Lees verder

Dit lees je in AutoWeek 18
AutoWeek 18 ligt vanaf morgen in de winkels of valt deze week op je deurmat. Wat lees je deze week in ons bomvolle magazine?
Lees verder

Kia Sorento PHEV - Welkom Duurtest
De nieuwe Kia Sorento maakte als Hybrid behoorlijk wat indruk op ons tijdens zijn eerste vergelijkende test, vorig jaar. Nu is hij er ook als Plug-in Hybrid, die bovendien niet alleen 4x4-aandrijving heeft, maar ook meer vermogen. Parkeer die maar in onze stal!
Lees verder