dinsdag 11 mei 2021

Autoweek: Vijf snelle occasions van Renault Sport

Vijf snelle occasions van Renault Sport
Renault Sport verandert in Alpine en daarmee komt er een einde aan een tijdperk. In de loop der jaren heeft de sportieve tak van Renault ons een hoop moois gegeven. Tijd om eens te kijken wat er zoal tweedehands te koop staat.
Lees verder

Volvo XC90 V8 - 2009 - 374.831 km - Klokje Rond
In Klokje Rond nemen we met enige regelmaat een Volvo onder handen. Maar eentje met de bijzondere V8-motor zagen we nog niet eerder. Op papier is het een droomcombinatie. Een Zweedse auto met een Japanse motor. Als dat niet voor eeuwig meegaat, weten we het ook niet meer. Eens kijken of we die gedachte kunnen bevestigen.
Lees verder

'Elektrische auto vanaf 2027 goedkoper dan benzineauto'
Elektrische auto's zijn nu gemiddeld in de aanschaf nog duurder dan een vergelijkbare benzineauto, maar het omslagpunt komt eraan. In 2027 is het zover, denken analisten.
Lees verder

'Witte Huis overlegt met Ford en GM over chiptekort'
De Amerikaanse overheid plant naar verluidt nieuw topoverleg met bedrijven die te maken hebben met het wereldwijde chiptekort, waaronder grote chipfabrikanten en Amerikaanse autoconcerns.
Lees verder

Nieuwe Range Rover gespot bij Nederlandse grens
De nieuwe Land Rover Range Rover bevindt zich al een hele tijd in de testfase. Nu is de grote Brit opnieuw stevig ingepakt opgedoken vlakbij de Nederlandse grens.
Lees verder