woensdag 19 mei 2021

Autoweek: Volkswagen Taigo helemaal in beeld

Volkswagen Taigo helemaal in beeld
Dit is de Volkswagen Taigo. De nieuwe compacte coupé-SUV van Volkswagen is helemaal zonder plakkers in beeld verschenen. Later dit jaar in Nederland.
Lees verder

Touring Superleggera Arese RH95 te zien - Exclusief
Carrozzeria Touring Superleggera komt binnenkort met een exclusief nieuw model waarmee het bedrijf zijn 95ste verjaardag viert. De Italiaanse coachbuilder heeft nu de naam van de auto vrijgegeven: Arese RH95. Maar er is meer, AutoWeek kan je namelijk exclusief de patentplaten van de Touring Superleggera Arese RH95 laten zien.
Lees verder

Ford Fiesta (1983) - Occasiontest - Uit de Oude Doos
De Ford Fiesta Mk1 en Mk2 zijn tegenwoordig zeldzame klassiekers, omdat ze goed gebruikt bij bosjes op de sloop verdwenen. In 1991 waren ze prijstechnisch nog wel interessant als goedkoop tweedehandsje. Daarom zochten we destijds uit of het inderdaad een goede keuze was.
Lees verder

Renault 8 (1964) – Klokje Rond Klassiek
Ergens in het voorjaar van 2020 kreeg Jenny Elbertsen een appje van een kennis met de boodschap 'Nonno staat in AutoWeek Classics!'. En inderdaad, de 8 stond in nummer 8, in de rubriek Klassiekers in het wild. Jenny stuurde een mail naar de redactie en voilà, de bekoorlijke Franse sedan en zijn bevlogen eigenaresse schitteren in deze Klokje Rond Klassiek-video!
Lees verder

Volkswagen ID.X is vroege ID3 GTX
Dít is de Volkswagen ID.X, een vroeg prototype van een sportieve variant van de ID3. De ID.X is maar liefst 333 pk sterk!
Lees verder