woensdag 12 mei 2021

Autoweek: Volkswagen Tiguan Allspace vernieuwd

Volkswagen Tiguan Allspace vernieuwd
Volkswagen trekt het doek van de vernieuwde Tiguan Allspace. Zoals te verwachten was, is de ruimere versie van de Tiguan op dezelfde wijze gefacelift als z'n vijfpersoonsbroer.
Lees verder

Autobranche komt met uitgebreid belastingvoorstel
Terwijl het nieuwe parlement nog niet is toegekomen aan formeren heeft de Nederlandse autosector samen met coalitiepartners vast een belastingplan in elkaar gedraaid. "Het is beter dat we dat zelf doen dan dat we afwachten wat er uit de formatie komt."
Lees verder

RML Short Wheelbase: Ferrari 250 GT SWB in het nieuw
Het Britse RML Group, dat zich bezighoudt met auto-aanpassingen op het allerhoogste niveau, komt met de RML Short Wheelbase. Liefhebbers hebben maar één blik nodig om te zien waar men de inspiratie haalde: bij de Ferrari 250 GT SWB.
Lees verder

Toyota boekt winstgroei ondanks wereldwijde crises
Toyota heeft het afgelopen gebroken boekjaar, dat tot 1 april liep, met meer winst afgesloten dan een jaar eerder. Dit jaar verwacht de grootste autofabrikant ter wereld opnieuw winstgroei.
Lees verder

Test: Citroën ë-C4
De nieuwe Citroën C4 werpt vragen op. Wat staat hier nu eigenlijk? Is het een coupé of een cross-over? Of misschien een cross-over van een coupé en een cross-over? In elk geval lijkt Citroëns klassieke eigenzinnigheid weer helemaal terug en dat kunnen we alleen maar toejuichen. En o ja, de C4 is er nu ook in een elektrische uitvoering, de ë-C4.
Lees verder