dinsdag 18 mei 2021

Autozine: DiscoverySport krijgt mild hybrid diesel

DiscoverySport krijgt mild hybrid diesel
Land Rover breidt het aanbod van de Discovery Sport uit met twee nieuwe dieselmotoren en een extra krachtige en onderscheidende Black Edition. Tevens is de Discovery Sport beschikbaar met het Pivi (Pro) infotainmentsysteem waarmee de digitale beleving naar een hoger niveau getild wordt. De nieuwe Land Rover Discovery Sport is leverbaar voor prijzen vanaf 55.358 euro.
Lees verder

Alpine presenteert A110 Legende GT 2021
Alpine presenteert de A110 Legende GT 2021. Het betreft een gelimiteerde uitvoering waarvan 300 exemplaren beschikbaar zijn voor de Europese markt. De speciale editie is gebaseerd op de A110 Legende en herinterpreteert de kenmerken van de GT-coupe met de 292 pk (215 kW) sterke aandrijflijn van de A110S.
Lees verder

Citroen e-Berlingo nu te bestellen
De Citroen Berlingo is er nu ook als volledig elektrische e-Berlingo. Die biedt alle voordelen van de benzineversies, met daarbij nog meer. De e-Berlingo is te bestellen voor prijzen vanaf 37.850 euro en staat vanaf het vierde kwartaal van 2021 bij de dealers.
Lees verder

Mercedes-Benz Museum virtueel te bezoeke
18 mei 2021 is internationale museumdag. Musea in heel Duitsland nemen al op zondag 16 mei 2021 al deel met een verscheidenheid aan activiteiten. Bovendien viert het Mercedes-Benz Museum op 19 mei 2021 zijn vijftiende verjaardag. Het museum biedt bezoekers dan ook voor beide gelegenheden de mogelijkheid om de collectie vanuit huis te bezichtigen. Bijvoorbeeld met een virtuele rondleiding op Instagram. Vanwege de pandemie is het Mercedes-Benz Museum momenteel nog gesloten voor fysiek bezoek.
Lees verder

Opel presenteert Vivaro-e HYDROGEN
Opel presenteert de Vivaro-e HYDROGEN. Deze bedrijfswagen heeft een plug-in brandstofcelaandrijflijn en biedt emissievrije mobiliteit voor klanten die binnen enkele minuten moeten kunnen tanken. Het vergt drie minuten om waterstof te tanken, vergelijkbaar met het voltanken van een conventionele benzine- of dieselauto. De actieradius bedraagt meer dan 400 kilometer (WLTP). Bovendien biedt de Opel Vivaro-e HYDROGEN een laadvolume tot 6,1 m3 - identiek aan de diesel- en batterij-elektrische versies van de Opel Vivaro. De eerste exemplaren worden naar verwachting vanaf komende herfst geleverd.
Lees verder

Hyundai prijst Bayon
Hyundai heeft de nieuwe BAYON een prijs gegeven. De crossover-SUV is vanaf nu te bestellen met een vanafprijs van 21.695 euro. In totaal zijn er vijf uitvoeringen: i-Motion, Comfort, Comfort Smart, Premium en Premium Sky.
Lees verder

Autotest: Toyota Proace Electric
Bij het voeren van een bedrijf draait het om kosten, baten en continuïteit. Daarom was een bestelwagen met dieselmotor tot nu toe de meest logische keuze. Echter, voortaan komt er een factor bij: duurzaamheid En dan is diesel niet meer zo'n goed idee. Gelukkig is de Toyota Proace nu leverbaar met elektrische aandrijving.
Lees verder