zondag 30 mei 2021

Autozine: Subaru Forester e-Boxer nu ook als Van

Subaru Forester e-Boxer nu ook als Van
Subaru biedt zijn Forester e-BOXER nu ook aan op grijs kenteken. Deze hybride Forester Van biedt het comfort, de ruimte en veiligheid bekend van de Forester en combineert dit dankzij BPM vrijstelling met een prijs van 33.395 euro, exclusief belastingen. De Subaru Forester e-BOXER op grijs kenteken is per direct in twee uitvoeringen leverbaar.
Lees verder

Bentley introduceert Bentayga S
Bentley geeft de details vrij van de nieuwe Bentayga S, de sportiefste telg van de Bentayga-familie. Met opvallende designelementen en een aantal unieke voorzieningen is de Bentayga S de nieuwste versie van de luxe SUV van Bentley.
Lees verder

BMW introduceert M4 Competition Cabrio
De nieuwe BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive1 is het eerste model in de nieuwe generatie van BMW M modellen. De 375kW (510 pk) 6-cilinder-in-lijnmotor en M xDrive vierwielaandrijving zorgen voor de dynamiek. Specifieke M designkenmerken en een nieuwe, softtop geven de auto een sportieve uitstraling, waarvan de allure vooral rijdend met de kap geopend tot uitdrukking komt. De productie van de nieuwe BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive start komende juli in de BMW fabriek in Dingolfing, waar alle varianten van de nieuwe BMW M4 Coup?, BMW M5, BMW M8 en nieuwe BMW 4 Serie Cabrio van de band rollen.
Lees verder

Opel presenteert nieuwe Movano
Opel presenteert met de gloednieuwe Movano-e zijn eerste volledig elektrische, grote bestelwagen. De nieuwe Movano is ook leverbaar met traditionele dieselmotoren. Bovendien zijn er diverse chassis-, lengte- en hoogtevarianten verkrijgbaar en talrijke conversies mogelijk. De marktintroductie van de nieuwe Movano en Movano-e vindt later in 2021 plaats. Prijzen maakt Opel binnenkort bekend.
Lees verder

Citroen verlaagt prijs e-C4
De kracht van de Citro?n ?-C4 wordt versterkt. Per 1 juni 2021 worden de prijzen van het elektrisch aangedreven model met maximaal 2.200 euro verlaagd, waarmee de ?-C4 beter gepositioneerd is ten opzichte van de concurrentie.
Lees verder

Audi Q4 nu ook als 50 e-tron
De Audi Q4 50 e-tron quattro is het nieuwe topmodel binnen de volledig elektrische Q4 e-tron line-up. Het systeemvermogen van 220 kW / 299 pk staat samen met Quattro vierwielaandrijving voor sportiviteit, stabiliteit ?n veelzijdigheid. Hij is per direct te bestellen vanaf 64.815 euro.
Lees verder

Autotest: Renault Kangoo
Een bedrijf voeren is een serieuze zaak. Het gaat om kosten, baten en continuïteit. Dat wil echter niet zeggen dat er geen ruimte is voor een vrolijke noot. En die brengt de Renault Kangoo al decennia lang, uiteraard zonder in te boeten op de functionaliteit. Welke positieve bijdrage zal de geheel nieuwe, derde generatie van de Kangoo brengen?
Lees verder