zondag 2 mei 2021

Autozine: Volkswagen onthult ID.4 GTX

Volkswagen onthult ID.4 GTX
Volkswagen heeft tijdens een digitale wereldpremiere op de luchthaven Tempelhof in Berlijn zijn eerste volledig elektrische sport- model voorgesteld: de ID.4 GTX. De drie letters staan voor duurzaam rijplezier in de wereld van elektrische mobiliteit. De ID.4 GTX is het eerste MEB-model met dual-motor vierwielaandrijving en heeft een unieke styling. De ID.4 GTX heeft zowel op de voor- als achteras een elektrische motor. Samen leveren ze een maximaal elektrisch vermogen van 220 kW (299 pk) en zorgen ze wanneer nodig voor elektrische vierwielaandrijving - een primeur voor de ID. Family.
Lees verder

Autotest: Seat Leon e-Hybrid
Toen Seat besloot dat het tijd was voor een nieuwe Leon, had het een aantal doelen voor ogen. Aan de buitenkant moest de Leon een sprong vooruit maken met de vormgeving. Onderhuids moest de vooruitgang komen van een moderne uitrusting en alternatieve aandrijvingsvormen. De eerste daarvan is nu beschikbaar. Maak kennis met de "Seat Leon plug-inhybrid".
Lees verder

Skoda toont interieur Fabia 2021
Vooruitlopend op de wereldpremiere van de nieuwe FABIA, begin mei 221, licht Skoda alvast een tipje van de sluier van het interieur op. De vierde generatie van de compacte hatchback wordt ruimer. Frisse tinten geven het interieur kleur, terwijl technologieen uit de grotere modellen nu ook hun weg naar de nieuwe FABIA hebben gevonden. Het interieurconcept van de OCTAVIA is in de FABIA verder verfijnd en aangevuld met nieuwe elementen.
Lees verder

Renault prijst Arkana
Renault maakt de prijzen bekend van de nieuwe ARKANA. De nieuwe hybride SUV onderscheidt zich met zijn vloeiende vormgeving en biedt een reeks comfort- en veiligheidssystemen. Tevens is de Renault ARKANA standaard voorzien van de E-TECH Hybrid 145 aandrijflijn. De nieuwe ARKANA is vanaf 3 mei te bestellen en staat vanaf medio juli 2021 bij de Renault dealer in de showroom. De prijzen beginnen bij 32.390 euro.
Lees verder

SEAT Tarraco nu ook als Business Intense
SEAT heeft de prijzen van de Tarraco aangescherpt en maakt de SUV nu ook beschikbaar als luxe Business Intense. Met de nieuwe Business Intense-versies op alle bestaande uitvoeringen, inclusief de PHEV plug-in hybride, is de Tarraco completer dan voorheen. De SEAT Tarraco is er nu vanaf 37.490 euro.
Lees verder

Fiat prijst 500 Hey Google
Dankzij de Hey Google spraakassistent op de Fiat 500 en 500X Hey Google, staat de bestuurder via een app in contact met de auto. Voor het eerst in de automobielgeschiedenis is er een Google-logo op een auto te zien. De Fiat 500 Hey Google is leverbaar vanaf 19.150 euro en de Fiat 500X Hey Google vanaf 27.490 euro.
Lees verder

Autotest: Lexus LC Convertible
Het is natuurlijk een kwestie van smaak, maar wat Autozine betreft is de Lexus LC de mooiste auto die er op dit moment te koop is. Nu komt Lexus echter met de LC Cabrio. Om deze cabriolet nog exclusiever te maken is een 5.0 liter V8 motor bovendien standaard. Is de Lexus LC Convertible mooier dan de mooiste?
Lees verder