woensdag 30 juni 2021

70% van alle Europese laadpalen staat in amper drie landen

AUTOFANS
70% van alle Europese laadpalen staat in amper drie landen
Taal Nederlands Nederland, Frankrijk en Duitsland zijn het grondgebied voor 70% van alle oplaadpalen in Europa, met Nederland als absolute koploper. De European Automobile Manufacturers Association (ACEA) vreest voor een evolutie op twee snelheden in Europa als het zo verder gaat.
Lees verder

Hopla: facelift Subaru XV gearriveerd (2021)
Taal Nederlands Begin dit jaar kondigde Subaru een facelift aan voor zijn compacte XV. De hertekende versie is nu ook bij ons verkrijgbaar.
Lees verder

Officieel: Porsche Cayenne Turbo GT is Ringrecordhouder (2021)
Taal Nederlands De manier om de aandacht te trekken voor je nieuwe topsporter? Eerst er een ronderecord mee neerzetten op de Nürburgring, en dan het model officieel onthullen. Porsche deed het met deze splinternieuwe Cayenne Turbo GT.
Lees verder

ABT neemt sportieve afdeling Volkswagen Golf onder handen
Taal Nederlands Met de Golf GTI, GTD, GTE, GTI Clubsport en R vindt zowat elke sportieve Volkswagen-liefhebber zijn gading. Mocht dat bij hoge uitzondering toch niet het geval zijn, dan heeft de Duitse tuner ABT daar een oplossing voor.
Lees verder

Hoera: elektrische Renault 5 en 4ever worden betaalbare retromodellen
Taal Nederlands De Franse constructeur Renault heeft een inkijk gegeven in zijn toekomstplannen. Het merk wil vanaf 2024 zijn eigen EV-batterijen produceren, de komende jaren 10 nieuwe elektrische modellen lanceren, én naast de Renault 5 nog een elektrische "4ever" lanceren. Leuk extraatje: die twee retromodellen zullen betaalbaar zijn, zo beloven de Fransen.
Lees verder