donderdag 24 juni 2021

Aston Martin brengt eerbetoon aan 100-jaar oud model

AUTOWEEK
Aston Martin brengt eerbetoon aan 100-jaar oud model
Q by Aston Martin, de personalisatieafdeling van Aston Martin, heeft een Vantage Roadster met een retrosausje overgoten. Daarmee eert Aston Martin de 'A3', die dit jaar 100 jaar oud wordt.
Lees verder

Porsche Panamera licht gefacelift op pad
De Porsche Panamera is toch onlangs nog gefacelift? Jazeker, maar toch bereidt Porsche 'm alweer voor op de volgende ronde.
Lees verder

Nissan Juke Rally Tribute klaar voor ruig terrein
De Nissan Juke is normaal gesproken geen auto waarmee je het ruigere terrein moet opzoeken. Daar brengt Nissan verandering in met de Rally Tribute Concept, een Juke die meteen klaar lijkt te zijn voor een deelname aan de Dakar-rally!
Lees verder

Nieuwe Maserati GranTurismo nu ook van achteren te zien
De nieuwe Maserati GranTurismo staat achter de coulissen te trappelen om zijn debuut te maken. Eerder gaf Maserati zelf al een set foto's vrij van een gecamoufleerd exemplaar, maar toen was de sportcoupé nog niet vanuit alle hoeken te zien. Onze spionagefotograaf brengt daar nu verandering in.
Lees verder

Prijs jonge occasion in VS nu soms hoger dan nieuwprijs
Op de Amerikaanse automarkt begint men de gevolgen van het chiptekort meer en meer te merken in de prijzen voor gebruikte auto's. Inmiddels overstijgen die soms zelfs al de nieuwprijs.
Lees verder