vrijdag 18 juni 2021

Autofans: Brabus 900 Rocket Edition: Hyper-SUV (2021)

AUTOFANS
Brabus 900 Rocket Edition: Hyper-SUV (2021)
Taal Nederlands Het segment van de hypercar hoeven we je niet meer uit te leggen. Dat van de hyper-SUV misschien wel, want tegenwoordig blijven ook potige SUV's niet gespaard van halsbrekende cijfers. Deze Brabus 900 Rocket Edition is er zo eentje. Een 4.5-liter V8 zorgt voor 900 pk, 1.050 Nm koppel en een sprint naar de honderd van amper 3.7 seconden. Een G-Klasse met een stuwraket aan boord...
Lees verder

Wacht wat?! Koenigsegg en Geely fan van vulkaanbrandstof
Taal Nederlands Alternatieve brandstoffen komen in veel maten en vormen. Denk maar aan CNG, LPG, waterstof en synthetische benzine. Het Zweedse Koenigsegg en Chinese Geely zien nu ook toekomst in Vulcanol, een brandstof die wordt onttrokken uit semi-actieve vulkanen. Jep, dat las je goed. Vulkaanbrandstof. Zijn we plots in een jaren 80 actiefilm beland?
Lees verder

Porsche Cayenne "Performance" snoept ringrecord af van Audi RS Q8
Taal Nederlands We zouden het haast vergeten, maar automerken liggen nog steeds wakker van recordtijden op de Nürburgring. De snelste SUV is sinds deze week de Porsche Cayenne, waarvan een aankomende "Performance"-versie het record afsnoept van de Audi RS Q8.
Lees verder

"Hey Porsche!": Porsche introduceert nieuw infotainmentsysteem met spraaksturing
Taal Nederlands Vanaf deze zomer introduceert Porsche haar alweer zesde generatie infotainmentsysteem op de 911, Cayenne en Panamera. Die PCM 6.0 ondersteunt eindelijk Android Auto, introduceert een dynamische soundtrack tijdens het rijden én kan aangestuurd worden door "Hey Porsche" te zeggen.
Lees verder

Oh help: Mansory Gronos 2021 Yellow is... ja, wat zelfs?
Taal Nederlands Schreven we begin deze week de woorden 'Mansory' en 'discreet' nog in één zin, dan heeft karma ons een paar dagen later al onverbiddelijk bijgebeend. De ontwerper der discutabel design verbouwt deze Mercedes G-Klasse tot de knalgele Gronos 2021 Yellow.
Lees verder