donderdag 17 juni 2021

Autofans: Klantenvideo Yoke stuur Tesla toont erbarmelijke gebruikservaring [video]

AUTOFANS
Klantenvideo Yoke stuur Tesla toont erbarmelijke gebruikservaring [video]
Taal Nederlands De strafste nieuwigheid aan de opgefriste Model S en Model X? Dat moet wel het "Yoke"-stuurwiel zijn. Dat stuurtje gevormd naar het stuur van een raceauto komt stilaan in de handen van de eerste klanten te liggen. De eerste video's tonen alvast een afschuwelijke gebruikservaring.
Lees verder

Eerste test + video: Nissan Qashqai (2021)
Taal Nederlands De crossover regeert het Belgische baanvak. Daarvoor mag je de Nissan Qashqai bedanken/ verfoeien. Want in 2007 kwam die de markt voorgoed veranderen. Het is tijd voor de derde generatie. Met aangescherpte looks, dito stuurgedrag en hedendaagse snufjes. Is derde keer nog steeds de goede keer?
Lees verder

Elektrische Polestar 3 verhuist naar Verenigde Staten
Taal Nederlands Polestar zal zijn volgende model in de Amerikaanse Volvo-fabriek van Ridgeville bouwen, in de staat South Carolina. De Polestar 3 wordt een elektrische SUV en moet het voorlopige vlaggenschip van het Polestar-gamma worden.
Lees verder

Officieel: Skoda Enyaq 80x pronkt met vierwielaandrijving (2021)
Taal Nederlands Al van bij de onthulling vorig jaar sprak Skoda van een vierwielaangedreven variant van de elektrische Enyaq. Die Enyaq iV 80x is nu klaar om gecommercialiseerd te worden.
Lees verder

Fast & Furious Twin Turbo horloge kost... 485.000 euro!
Taal Nederlands Om de twintigste verjaardag van de Fast & Furious-filmreeks te vieren heeft horlogemaker Jacob & Co. een tot 9 stuks gelimiteerde uurwerk op de markt gebracht. Die Fast & Furious Twin Turbo kost een aardige 485.000 euro. Hey, je bent een fan, of je bent het niet.
Lees verder