woensdag 9 juni 2021

Autofans: Officieel: Bugatti Chiron Super Sport (2021)

AUTOFANS
Officieel: Bugatti Chiron Super Sport (2021)
Taal Nederlands Hoewel Bugatti maar één model in productie heeft verschijnt er bijna elke week een nieuwe variant van de Chiron. Deze week is het tijd voor de Super Sport. De luxeversie van de Super Sport 300+. Volg je nog?
Lees verder

Officieel: BMW 4 Reeks Gran Coupe (2021)
Taal Nederlands BMW lanceert vandaag haar tweede generatie 4 Reeks Gran Coupe. Die 4 GC is het vierdeurscoupé-broertje van de reguliere 4 Reeks en kan je tegenwoordig zien als het klassiek aangedreven alternatief voor de elektrische i4. BMW belooft alvast een scherper weggedrag. Daarnaast heeft de 4 GC een serieuze groeischeut gekregen.
Lees verder

Officieel: Opel Grandland facelift trekt zonnebril aan (2021)
Taal Nederlands Met de Grandland X heeft Opel een populaire crossover in haar gamma. Met vier jaar dienst op de teller vonden de Duitsers het nodig om de crossover een bijpuntsessie te geven. Die verliest de X in zijn naam, krijgt het nieuwe zonnebril-familiegezicht, opgewaardeerd interieur én blijft beschikbaar als interessante plug-inhybride.
Lees verder

Deze oude knar wordt bijna even vaak verkocht als pakweg Mazda6
Taal Nederlands Het zijn niet altijd de nieuwste modellen die het best verkopen, want oude wagens hebben zich al bewezen. Er blijken echter geen grenzen te zijn aan de leeftijd van sommige wagens, zoals deze auto uit Azerbej... Azerbeidz..... ex-Rusland.
Lees verder

Officieel: BMW X3 & X4 facelift (2021)
Taal Nederlands Eentje is geentje, moeten ze bij BMW gedacht hebben. Want niet enkel is er vandaag plaats voor de nagelnieuwe 4 Reeks Gran Coupe, het Duitse merk schuift ook een opgefriste versie van de X3 en X4 naar voren. Voortaan nieuwe looks, aangepaste uitrusting en een vernieuwde gammastructuur op beide SUV's.
Lees verder