donderdag 10 juni 2021

Autofans: Over EV-eilanden, knetterende uitlaten en de Volvo C40 – RoadTrip #39

AUTOFANS
Over EV-eilanden, knetterende uitlaten en de Volvo C40 – RoadTrip #39
Taal Nederlands Opnieuw een kaap in zicht, want we zijn met onze podcast bijna toe aan onze 40ste aflevering! In deze redactiepodcast komen er bijzonder veel onderwerpen aan bod. Beginnen doen we bij Yves' verhuisplannen.
Lees verder

Eindelijk: Toyota Land Cruiser volledig vernieuwd (2021)
Taal Nederlands We zouden het haast vergeten, maar de Land Cruiser, Toyota's grootste, doet al dienst sinds 2007. De Japanners hebben 'm nu eindelijk in het nieuw gestoken, met onder meer een gloednieuw platform.
Lees verder

Rijtest: Volkswagen Golf Variant 1.0 eTSI (2021)
Taal Nederlands In de schaduw van de ID-modellen lanceerde Volkswagen ook de breakversie van de Golf. Ruimte en technologie zijn ook hier weer de kernwoorden. Wij namen de ruimtegolf mee voor een uitstapje.
Lees verder

Grijnzend gezicht en meer koppel voor BMW X3 M en X4 M (2021)
Taal Nederlands Naast de reguliere BMW X3 en X4 gaan ook de M-versies van beide SUV's onder het mes. De facelift levert beide M-modellen niet alleen meer onderscheidende looks op, maar ook meer koppel.
Lees verder

OTN Systems in Olen organiseert EV Week voor werknemers
Taal Nederlands Vanaf 2026 zal elke nieuwe salariswagen in België volledig elektrisch moeten zijn. Toch zijn er bedrijven die al sneller schakelen. OTN Systems is er zo eentje. Het bedrijf organiseert een EV Week voor haar werknemers waarbij meer dan 25 elektrische auto's ter beschikking staan. Van Renault Zoe tot Tesla Model 3.
Lees verder