dinsdag 15 juni 2021

Autofans: Plaagcampagne Maserati GranTurismo is begonnen

AUTOFANS
Plaagcampagne Maserati GranTurismo is begonnen
Taal Nederlands Maserati heeft de eerste teaserbeelden van zijn nieuwe GranTurismo de wereld in gestuurd. We zijn dus weer vertrokken voor een nieuwe plaagcampagne!
Lees verder

Mansory's Porsche Taycan is bijna discreet te noemen
Taal Nederlands De ontwerper van bijzondere smaak Mansory heeft zijn programma voor de elektrische Porsche Taycan klaar. Maar naar Mansory-normen pakt deze Taycan het nog behoorlijk – welja – discreet aan.
Lees verder

Lego bouwt Lamborghini Sián nu op ware grootte
Taal Nederlands Eerder bracht Lego al een Technic-bouwdoos van de hybride Lamborghini Sián uit. Nu doet de Deense speelgoedfabrikant de oefening nog eens over op ware grootte: met meer dan 400.000 blokjes.
Lees verder

Rijtest: BMW X2 xDrive25e (2021)
Taal Nederlands De X2 krijgt als Sports Activity Coupé-variant van de X1 ook een plug-inhybride aandrijving onder de kap. Daarmee kan hij de CO2-uitstoot drukken. Maar kan hij de rijder ook overtuigen?
Lees verder

Ruit Land Rover diesel voor waterstof in?
Taal Nederlands Land Rover heeft een prototype van de Defender ontwikkelt met een waterstofbrandstofcel. Die Defender op waterstof dient als testbed om te onderzoek hoe het Britse merk haar uitlaatemissies terug kan dringen. Tegen 2036 wil het merk geen emissies meer uit haar auto's zien komen.
Lees verder