donderdag 3 juni 2021

Autofans: Touring Superleggera viert 95e verjaardag met RH95 (2021)

AUTOFANS
Touring Superleggera viert 95e verjaardag met RH95 (2021)
Taal Nederlands Touring Superleggera viert dit jaar haar 95e verjaardag en om dat te vieren trakteerde de coachbuilders zichzelf op een speciaal model. Dat gaat Arese RH95 heten en je kan hem wel ergens van kennen.
Lees verder

De nieuwe Lexus NX komt eraan (2021)
Taal Nederlands Liefhebbers van de Japanse SUV opgelet: Lexus heeft de nieuwe generatie NX klaar en gooit er nu al een teaser voor op het internet. Op de volledige info is het nog even wachten.
Lees verder

Rimac Nevera gooit met duizelingwekkende cijfers (2021)
Taal Nederlands Het Kroatische Rimac heeft de productieversie van de in 2018 voorgstelde C_Two voorgesteld. De Rimac Nevera doet qua naam wat denken aan een Koenigsegg, qua cijfers speelt hij in zowat dezelfde klasse.
Lees verder

Volvo noemt C40 SUV reïncarnatie van P1800 coupé
Taal Nederlands Volgens Volvo heeft het merk opnieuw geschiedenis geschreven met de C40 Recharge. Want de elektrische crossover coupé is volgens de Zweden een designicoon dat kan wedijveren met de P1800 van weleer. Juist ja...
Lees verder

Volkswagen en Griekenland creëren "EV-eiland"
Taal Nederlands Griekenland investeert samen met Volkswagen 10 miljoen euro in het bergachtige eiland Astypalea om het eiland op groene stroom te krijgen. Via windturbines en zonnepanelen willen ze er voor zorgen dat het eiland genoeg energie op wekt om de inwoners en daarbij horende EV's van stroom te voorzien. Het EV-eiland is geboren!
Lees verder