maandag 21 juni 2021

Autofans: Yeet! Nieuw 350 kW snellaadnetwerk voor elektrische auto's strijkt neer in België

AUTOFANS
Yeet! Nieuw 350 kW snellaadnetwerk voor elektrische auto's strijkt neer in België
Taal Nederlands Laadstationproducent Yeet! en tankstationgigant Maes slaan de handen in elkaar om de komende jaren meer dan 300 ultrasnelladers in België neer te poten voor elektrische auto's. Dat is een verdrievoudiging van het aantal snelle laadpunten dat vandaag reeds langs de Belgische wegen staat. De stations zullen een vermogen van 350 kW hebben.
Lees verder

Ford Puma ST Gold Edition is kind van sociale media
Taal Nederlands Ford trok naar Instagram en Twitter om een gelimiteerde variant van de Puma ST tot stand te laten komen. Het resultaat na input van 275.000 reacties is de Puma ST Gold Edition, een zowaar subtiel gestileerde performante Puma. Zeg nu nog eens dat het internet geen smaak heeft...
Lees verder

Nürburgring eert Sabine Schmitz met Sabine-Schmitz-Kurve
Taal Nederlands Na het overlijden van racepilote en Nürburgring-koningin Sabine Schmitz eerder dit jaar werd er opgeroepen om een bocht van het circuit naar haar te vernoemen. De vraag is nu een feit. Sabine is vereeuwigd dankzij de Sabine-Schmitz-Kurve.
Lees verder

De 9 levens van SsangYong: elektrische Korando komt in oktober
Taal Nederlands De Koreaanse constructeur SsangYong heeft ambitieuze plannen. Na stevige financiële kopzorgen wil het met de versnelde uitrol van nieuwe modellen het tij keren. De elektrische Korando is daar het eerste model van.
Lees verder

Rijtest: Volkswagen Golf GTI (2021)
Taal Nederlands Rood biesje en GTI-logo in de grille, golfballetje op de versnellingspook en zetels met ruitjesmotief: bij de Volkswagen Golf GTI heb je meteen een beeld op je netvlies. En je hebt ook meteen verwachtingen. Dat is voor deze achtste generatie niet anders.
Lees verder