donderdag 3 juni 2021

Autoweek: Citroën ë-Jumpy Hydrogen gepresenteerd

Citroën ë-Jumpy Hydrogen gepresenteerd
Er gaat haast geen week voorbij zonder een nieuw busje van Stellantis! Nu presenteert Citroën z'n waterstofversie van de Jumpy, de ë-Jumpy Hydrogen.
Lees verder

Renault 4 (1991) - In het Wild
De Renault 4 is als je erop gaat letten een klassieker die je nog best heel regelmatig tegenkomt. Niet gek ook als je bedenkt dat-ie een dikke 30 jaar in productie was. Dit exemplaar is een goed voorbeeld van hoe het uiterlijk je op het verkeerde been kan zetten als je moet inschatten hoe oud het 4'tje is.
Lees verder

Stellantis: 'Groot deel van dealers blijft aan als Stellantis House'
Stellantis kondigde onlangs aan dat het z'n dealernetwerk op de schop gooit. De merken van het oude Groupe PSA en Fiat Chrysler Automobiles wil men meer onder één dak brengen. Er komt uit Duitsland alvast een in zekere mate geruststellend bericht voor de bestaande dealerbedrijven.
Lees verder

Ford Fiesta en Puma opgeschroefd tot 260 pk
Meer vermogen voor je Ford Fiesta ST of Puma ST? Breng dan een bezoekje aan Mountune. Tot 265 pk uit de 1.5 driecilinder.
Lees verder

Test: Renault Trafic Combi en SpaceClass
De opnieuw opgefriste Renault Trafic komt pas begin volgend jaar op de markt. Wij konden al even rijden met een variatie op geel kenteken, de groepsvervoerder Trafic Combi. Hij krijgt gezelschap van de luxueuze vip-uitvoering SpaceClass.
Lees verder