donderdag 17 juni 2021

Autoweek: Honda Civic hatchback al deels te zien

Honda Civic hatchback al deels te zien
De nieuwe Honda Civic is al gepresenteerd als sedan, maar uiteraard komt er ook weer een hatchbackversie. Die toont Honda eind deze maand pas, maar hij is nu al grotendeels te zien.
Lees verder

Verzekeraars: 'Bevorder gebruik van actieve rijhulpsystemen'
De meeste rijhulpsystemen hebben een positief effect op de verkeersveiligheid. Die conclusie trekt het Verbond van Verzekeraars aan de hand van een onderzoek dat zijn eigen data-analysecentrum naar verkeersongelukken heeft gedaan. Volgens de verzekeraars verkleinen bepaalde systemen de kans op ongelukken zelfs met ruim twee derde. De RAI Vereniging pleit naar aanleiding van dit onderzoek voor een stimulans op de aanschaf van moderne rijhulpsystemen.
Lees verder

Mansory Gronos is behoorlijk geel
Is geel je lievelingskleur en wil je graag een auto die waarvan de modelnaam ook begint met de letter 'G'? Dan heeft Mansory goed nieuws voor je.
Lees verder

Audi en Volvo staken Belgische productie om chiptekort
Zowel Audi als Volvo leggen hun autoproductie in België tijdelijk stil. De oorzaak is het wereldwijde chiptekort, dat onder meer de auto-industrie hard raakt.
Lees verder

Mazda werkt aan nieuw EV-platform
Mazda versnelt zijn elektrificatieplannen. In 2030 moet een kwart van het aanbod een EV zijn en hebben de overige modellen 'een vorm van elektrificatie'.
Lees verder