zaterdag 12 juni 2021

Autoweek: Lamborghini kiest voor de trein

Lamborghini kiest voor de trein
Ook Lamborghini gaat op de groene toer. Zijn de modellen vanaf nu dan elektrisch? Gaat de V12 bij het grofvuil? Welnee: de carrosserie van de Urus wordt voortaan per trein naar Italië vervoerd.
Lees verder

Mini (2021) - Facelift Friday
De modellen aan het hart van het Mini-gamma kregen begin dit jaar een voor Mini-begrippen vrij uitgebreide facelift. Inmiddels hebben we dan ook tijd gehad om aan het resultaat te wennen, als dat tenminste überhaupt lukt.
Lees verder

"Volkswagen voorziet flinke winsten door 'opties on demand'"
Het is geen geheim dat Volkswagen van plan is om opties als een soort app via internet beschikbaar te stellen. Het merk denkt daar zelfs honderden miljoenen mee te kunnen verdienen, stelt Automotive News.
Lees verder

Hyundai i30 Wagon vs. Volkswagen Golf Variant - Dubbeltest
Lange tijd was een nieuwe Golf de belangrijkste nieuwkomer binnen de Volkswagen Group. Maar de komst van de belangrijke ID.3 en ID.4 hebben de Golf 8 nooit de spotlights bezorgd die hij anders wel zou krijgen. Nu is er opnieuw een Variant verschenen en zo'n stationwagon is een mooi alternatief voor alle hoge auto's. Hoe presteert hij ten opzichte van de onlangs gefacelifte Hyundai i30 Wagon?
Lees verder

Lexus NX - Eerste Kennismaking
De Lexus NX is het meest verkochte model van het merk en haalt bovendien veel nieuwe klanten binnen. Hét visitekaartje dus, en dat maakt ons des te nieuwsgieriger naar de opvolger. Die laat nog ruim een halfjaar op zich wachten, maar wij mochten er toch al even aan voelen en ruiken.
Lees verder