zondag 20 juni 2021

Autoweek: Mercedes-AMG GTC Roadster - Achteruitkijkspiegel

Mercedes-AMG GTC Roadster - Achteruitkijkspiegel
Aan boord van een Mercedes-AMG GTC Roaster belt Marco met Nic die barst van de behoefte om iets over Lancia te vertellen. En over de vliegende auto van Hyundai. Die eigenlijk helemaal geen vliegende auto is. Marco wil ondertussen graag wat kwijt over de Nissan 400Z.
Lees verder

Hyundai Ioniq 5 – Back to Basics
De nieuwe, elektrische Hyundai Ioniq 5 is een auto waarvan veel mensen wel enthousiast worden. Tot nu toe zagen we 'm echter uitsluitend in afgeladen vorm, dus is het hoog tijd om te kijken wat je voor de vanafprijs van €43.500 nu echt krijgt.
Lees verder

Weblog: De Peugeot 205 van Joas - Oude Liefde #1 - Weblog
Onhandige beslissingen, we nemen ze allemaal wel eens. Op autogebied is mijn laatste onhandige beslissing nu exact een jaar geleden. Toen kocht ik niet de Peugeot 205 die je hier voor je ziet, maar een zwarte Audi A4 Avant uit 2008. Een diesel, met een keurige kilometerstand en vertrouwenwekkende onderhoudshistorie. De gedachte erachter was dat 'corona na de zomer weer voorbij was' en dat er weer flink wat woon-werkkilometers stonden te wachten. In mijn vorige weblog, van november 2020, ...
Lees verder

Hoe veilig is een 18 jaar oude Hyundai Getz? Crashtest!
Een Hyundai Getz die echt aan het einde van zijn leven is zou wellicht interessant zijn voor export naar Afrika, maar wat als we hem laten eindigen tegen de muur?
Lees verder

ConvAirCar, een auto met vleugels - De Vluchtstrook
Wie droomt er niet van in de file: even de denkbeeldige vleugels van de auto uitklappen om zo over de verkeersdrukte heen te vliegen. Het idee van de vliegende auto gaat al terug tot ver in de vorige eeuw. Velen hebben het geprobeerd, maar de ConvAirCar moet toch wel één van de meest opmerkelijke pogingen zijn.
Lees verder