dinsdag 15 juni 2021

Autoweek: Niels van Roij Design Daytona Shooting Brake voor het eerst 'in het echt'

Niels van Roij Design Daytona Shooting Brake voor het eerst 'in het echt'
Dat de bekende Nederlandse designer Niels van Roij bezig is met een eerbetoon aan een Ferrari-Shooting Brake aan de jaren zeventig, is al even bekend. Na eerdere schetsen krijgen we de auto nu voor het eerst echt te zien, al is hij nog lang niet af.
Lees verder

Mercedes-AMG GT 4-door krijgt kleine update
De Mercedes-AMG GT 4-Door is licht bijgepunt. De term 'facelift' voert wat ons betreft echt te ver, want het gaat vooral om verschillen in uitrusting en afstelling.
Lees verder

Lancia leeft op onder nieuwe designbaas
Lancia herleeft! Geruchten en bijna-zekerheden waren er al genoeg, maar nu bevestigt Stellantis zelf dat Lancia weer moet opleven en 'een centrale plek in Europa' moet innemen. Jean-Pierre Ploué heeft de taak om dat designtechnisch in goede banen te leiden.
Lees verder

Nieuwe Mercedes-Benz C-klasse ook als Cabrio
Mercedes-Benz hield bij de onthulling van de nieuwe C-klasse de kaken stijf op elkaar over een nieuwe Cabrio en Coupé, maar hier zien we de nieuwe C-klasse Cabrio!
Lees verder

Land Rover werkt aan Defender met brandstofcel
Jaguar Land Rover werkt onder de noemer 'Project Zeus' aan een Defender met een brandstofcel. Het Britse concern wil de mogelijkheden van waterstof onderzoeken in een offroader als de Defender.
Lees verder