zaterdag 12 juni 2021

Autoweek: Nieuwe Lexus NX ook als PHEV

Nieuwe Lexus NX ook als PHEV
Na zeven jaar dienst is het einde voor de Lexus NX die we nu kennen in zicht. Zijn opvolger staat ongeduldig te trappelen en wij mochten hem al even over de snuit aaien. Wat bleek: het is een leuk beest.
Lees verder

Volkswagen ID3 - Achteruitkijkspiegel
Stéphan (geprikt) belt vanuit de Volkswagen ID.3 duurtester met Frank (geprikt), die terugkijkt op een trip naar Brussel voor de Lexus NX. Het nieuwe Opel-gezicht maakt indruk op Stéphan en behalve het mooie weer komen ook de mooie tijden in de autowereld er weer aan; spring is in the air!
Lees verder

Volvo C40 Recharge - Back to Basics
De Volvo C40 Recharge is het gladdere broertje van de XC40 Recharge. Alles bij elkaar opgeteld pakt het prijsverschil in het voordeel van de C40 uit.
Lees verder

Kun je een auto kopen en rijden in Noord-Korea?
Noord-Korea is tot op de dag van vandaag omgeven door mysteries. Wat er precies leeft en gebeurt binnen de hermetisch gesloten grenzen, weten de inwoners zelf amper. Toch heeft het straatarme land wel degelijk autofabrieken. En er zijn zelfs Noord-Koreanen die auto's kopen.
Lees verder

Opel Corsa-e Rally, rally rijden op stroom
Kun je een lange traditie in de rallysport verenigen met een merkstrategie die binnen een jaar of drie moet leiden tot een geëlektrificeerde versie van elk model? Wel als het aan Opel ligt. Maak kennis met de volledig elektrische Corsa-e Rally, die deze maand zijn debuut maakt op de Duitse rallypaden en dankzij 300 kilogram accugewicht opvallend lekker stuurt.
Lees verder