donderdag 10 juni 2021

Autoweek: Ook Peugeot en Volkswagen aangeklaagd om dieselfraude

Ook Peugeot en Volkswagen aangeklaagd om dieselfraude
Niet alleen Renault ligt in het vizier van het Franse Ministerie van Justitie. Ook Stellantis en Volkswagen moeten op het matje komen om verantwoording af te leggen. Beide autofabrikanten wordt verweten dat ze de consument hebben voorgelogen.
Lees verder

"Meeste automobilisten niet bewust van bandenlabel"
De meerderheid van de automobilisten is zich bij aankoop van nieuwe banden niet bewust van de prestaties van die banden volgens het verplichte bandenlabel, blijkt uit onderzoek van Apollo Vredestein.
Lees verder

Audi laat RS3 Sportback en Limousine alvast zien
Van de huidige Audi A3 Sportback en A3 Limousine zit er uiteraard ook weer een extra gepeperde RS3 aan te komen. Audi kan kennelijk niet wachten op de officiƫle onthulling en laat de twee sportievelingen alvast zonder camouflage zien.
Lees verder

Audi RS6 van Abt als eerbetoon aan oprichter
Tuner Abt Sportsline viert feest: dit jaar is het 125 jaar geleden dat Johann Abt zijn smederij oprichtte. Ter ere daarvan introduceert Abt de Audi RS6 Johann Abt Signature Edition. Die krijgt niet alleen de nodige uiterlijke upgrades mee, maar ook een bak extra vermogen.
Lees verder

Audi Sport: "Alle RS-modellen in 2030 geƫlektrificeerd"
Ook Audi Sport gaat in toenemende mate aan de stekker. De RS e-tron GT is voorlopig de enige sportieveling van Audi die je kunt opladen, maar daar komt in de nabije toekomst verandering in. Aan het eind van het decennium beschikt ieder model van Audi Sport over een laadpoort.
Lees verder