dinsdag 22 juni 2021

Autoweek: Prijzen vernieuwde Seat Ibiza bekend

Prijzen vernieuwde Seat Ibiza bekend
De prijzen van de vernieuwde Seat Ibiza zijn bekend. De voorlopige instapprijs bedraagt net geen 22 mille. Later dit jaar volgt een goedkopere instapper.
Lees verder

Opel Astra - Test
Door een samenwerking vóór de overname en een razendsnelle transitie erna, zijn op dit moment nog maar twee Opel-modellen afkomstig uit de koker van General Motors. Een geheel nieuwe Astra reduceert dat aantal tot één, maar voor het zo is mochten we al even met de auto op pad.
Lees verder

Vernieuwde Seat Arona op de prijslijst
Seat Arona. Hij is gefacelift en nu zijn ook alle prijzen van de vernieuwde Seat Arona op de prijslijst gezet. AutoWeek heeft alle prijzen en uitvoeringen.
Lees verder

Prijzen Mercedes-Maybach S-klasse bekend
Behalve een nieuwe generatie Mercedes-Benz S-klasse is er ook weer een nieuwe Mercedes-Maybach-versie. De crème de la crème van Mercedes heeft nu een Nederlands prijskaartje.
Lees verder

Vijf C-segment stationwagons voor minder dan € 10.000
Met de in rap tempo stijgende populariteit van SUV's en crossovers raakt de traditionele stationwagon steeds verder in de verdrukking. Toch zien merken er nog steeds markt voor, met de vandaag onthulde Peugeot 308 SW als het meest recente voorbeeld. Wat zijn je opties als je op zoek bent naar een ruime C-segmenter voor relatief weinig geld? Deze occasions vonden we voor net onder de € 10.000.
Lees verder