woensdag 9 juni 2021

Autoweek: Prijzen vernieuwde Skoda Kodiaq bekend

Prijzen vernieuwde Skoda Kodiaq bekend
De eerste prijzen van de vernieuwde Skoda Kodiaq zijn bekend. De nieuwe Skoda Kodiaq heeft een vanafprijs van net geen 39 mille en is direct te bestellen.
Lees verder

MG 6 Pro heeft grote muil
De MG 6 Pro is een nieuwe versie van de hier onbekende MG 6. De MG 6 Pro oogt net even sportiever en heeft een compleet nieuwe voorkant.
Lees verder

Renault voegt fabrieken samen voor EV-productie
Renault maakt de weg vrij voor de grootschalige productie van EV's. De bestaande fabrieken in Douai, Maubeuge en Ruitz worden samengevoegd onder de vlag 'Renault ElectriCity'. Uiteindelijk moeten er in 2025 400.000 EV's per jaar van de band rollen.
Lees verder

Test: Nissan Qashqai
In 2007 moest de Nissan Qashqai de Almera doen vergeten. Inmiddels kunnen we gerust zeggen dat dat de middenklasse cross-over aardig gelukt is. Heeft de compleet nieuwe derde generatie het ook weer in zich om als een vaste waarde in het Nissan-programma te gelden? De Japanners spreken zelf in elk geval over semi-premium...
Lees verder

GM levert pick-ups tijdelijk zonder start-stop
General Motors ziet zichzelf vanwege het chiptekort genoodzaakt om het start-stopsysteem niet meer aan te bieden op enkele van zijn bestverkochte pick-ups. Met deze stap hoopt GM kostbare microchips te kunnen besparen om zo de productie op peil te houden.
Lees verder