donderdag 10 juni 2021

Autoweek: Volkswagen ID3: grotere actieradius met 77 kWh accu

Volkswagen ID3: grotere actieradius met 77 kWh accu
De Volkswagen ID3 is er nu ook ls Pro S. Die versie komt tot 553 kilometer ver dankzij zijn 77 kWh accu. De prijs van de ID3 Pro S lees je op AutoWeek.nl.
Lees verder

LEC bouwt klassieke Mini om naar EV
De oorspronkelijke Mini is nog immer een populair karretje. Vandaag de dag zijn er een aantal bedrijven actief die het kleinood bizar veel vermogen meegeven of ombouwen naar een EV. London Electric Cars (LEC) voegt zich bij de laatste categorie en lepelt de aandrijflijn van de Nissan Leaf in de Mini.
Lees verder

Land Rover Series II - Op de Rollenbank
Oude Engelse auto's op de rollenbank, da's lachen. Want die leveren doorgaans een vermogen dat niet in de buurt komt van de fabrieksopgave. Hoe obscuurder het merk, hoe erger. Eigenaren van TVR's en Nobles zijn hier al met de staart tussen de benen verdwenen. Maar een ├ęchte Land Rover met een ├ęchte Land Rover-motor, die zagen we hier nog niet eerder. Zou deze Brit lijden aan dezelfde kwaal?
Lees verder

Alpina XD3 en XD4 vernieuwd
De vernieuwde BMW X3 en X4 zijn nog amper van de band gerold of Alpina komt al met een eigen interpretatie op de SUV's. Dit zijn de XD3 en XD4, twee dieselbeulen om rekening mee te houden.
Lees verder

Nieuwe Volkswagen Multivan: los van Transporter
Volkswagen breidt zijn modellengamma uit met de Multivan. De Multivan is van oudsher de personenautoversie van de Transporter, maar Volkswagen bikt die aanduiding nu van de T6 los om er een min of meer losstaand model van te maken. Dit is de nieuwe Volkswagen Multivan, een praktische balzaal waar ook nog eens plug-in hybride van komt.
Lees verder