donderdag 10 juni 2021

Autozine: BMW vernieuwt X3 en X4 voor 2022

BMW vernieuwt X3 en X4 voor 2022
BMW heeft de X3 en X4 vernieuwd. Ze zijn niet alleen voorzien van een opgefrist uiterlijk, maar ook van een uitgebreide uitrusting. Het modellengamma is bovendien overzichtelijker opgebouwd. De marktintroductie volgt na de start van de productie van de BMW X3 en BMW X4 in de BMW fabriek in Spartanburg (VS) in augustus 2021. De nieuwe BMW X3 en BMW X4 hebben hun wereldpremi?re op de Chengdu Motor Show in China (27 augustus-5 september 2021) en. De Europese premi?re vindt plaats op de IAA in M?nchen (7-12 september 2021).
Lees verder

Volvo werkt samen met PlugSurfing
Door een nieuwe en intensievere samenwerking met het laadplatform Plugsurfing, wil Volvo zijn klanten een sterk verlaagde laadprijs aanbieden bij Ionity-laadpunten in heel Europa. Vanaf 1 juli 2021 betalen bestuurders van elektrisch aangedreven Volvos 0,35 EUR/kWh bij de meer dan 340 oplaadpunten met hoog vermogen van Ionity in 24 Europese landen, waaronder Nederland, gedurende de eerste 12 maanden dat ze hun elektrisch aangedreven Volvo in het bezit hebben.
Lees verder

Skoda prijst vernieuwde Kodiaq
Skoda heeft de KODIAQ op diverse fronten vernieuwd. De grote SUV heeft een aangescherpt uiterlijk, LED-koplampen zijn nu standaard en het interieur is verfijnd. Tegelijkertijd behoudt de KODIAQ zijn traditioneel sterke pluspunten. Hij is ruim ?n is onveranderd ook leverbaar als zevenzitter. De vernieuwde KODIAQ biedt keuze uit verschillende Business-uitvoeringen en is nu te bestellen vanaf 38.990 euro.
Lees verder

Opel vernieuwt Grandland
Opel presenteert de vernieuwde Grandland. Met het volledig digitale Pure Panel biedt de Grandland de bestuurder een compleet andere cockpitervaring. Ook bevat het model aanvullende technologie en assistentiesystemen die normaliter alleen in hogere segmenten te vinden zijn, zoals de adaptieve IntelliLux LED Pixel Light met in totaal 168 led-elementen. Opel houdt met de nieuwe Grandland vast aan zijn elektrificatiestrategie. De plug-in hybridevarianten zijn leverbaar met keuze uit voorwielaandrijving of elektrische vierwielaandrijving.
Lees verder

Polestar 1 kan met kunst worden betaald
Kunstenaars en kunstverzamelaars kunnen nu een Polestar 1 met kunst kopen. Het Zweedse Polestar staat bekend om haar vernieuwende aanpak in de auto-industrie en introduceert een extra manier om haar halo-model, een elektrische performance hybrid, te bemachtigen voordat deze later dit jaar uit productie gaat. Ge?nteresseerden hebben de mogelijkheid de auto met een consumentenprijs vanaf 159.500 euro te betalen met kunstwerken.
Lees verder

Ford stuurt bericht bij inbraakpoging
Ford maakt het smartphone-connected systeem voor verhoogde beveiliging, SecuriAlert (eerder bekend als Guard Mode bij Ford bedrijfswagens), voor het eerst beschikbaar voor eigenaren van Ford personenautos. Na activatie stuurt SecuriAlert een melding naar de smartphone van de eigenaar van de auto. Denk hierbij aan pogingen om de portieren te openen, of toegang te verschaffen met een sleutel.
Lees verder

Volkswagen ID.3 nu ook met 77 kWh batter
De Volkswagen ID.3 is er nu ook met een groter, 77 kWh-accupakket. Met een theoretische actieradius tot 553 kilometer is hij beodled geschikt voor (zakelijke) rijders die grotere afstanden zonder tussenstops afleggen. Dankzij de snellaadmogelijkheid tot 125 kW is elke reis na een korte laadstop (circa 38 minuten van 5-80%) snel voort te zetten. De ID.3 Pro S is er vanaf 41.390 euro.
Lees verder