zondag 6 juni 2021

Autozine: Toyota maakt prijzen Yaris Cross bekend

Toyota maakt prijzen Yaris Cross bekend
Toyota heeft de eerste prijzen vrijgegeven van zijn gloednieuwe compacte SUV, de Toyota Yaris Cross. De prijzen beginnen bij 24.295 euro voor de Comfort-uitvoering van de Yaris Cross 1.5 VVT-i benzine met 92 kW/125 pk en handgeschakelde 6-bak. De private leasetarieven van deze uitvoering starten bij 395 euro per maand. Toyotas nieuwe compacte SUV is ook als Hybrid leverbaar en staat vanaf medio september 2021 bij de dealer. Beide aandrijflijnen zijn echter nu al te bestellen in een aantal uitvoeringen, inclusief de gelimiteerde en extra complete First Edition en topuitvoering Launch Edition.
Lees verder

Fiat Doblo nu als Trekking
Sinds zijn introductie in het jaar 2000 zijn er 1,8 miljoen Fiats Dobl? verkocht. Om dit verkoopsucces te kunnen voortzetten, introduceert Fiat de 4e generatie Dobl? als S en Trekking uitvoering.
Lees verder

BMW iX is klaar voor productie
De BMW iX is gereed voor serieproductie en verschijnt vanaf november 2021 op de weg. De BMW iXis vanaf het eerste idee ontworpen als puur elektrisch aangedreven auto en maakt gebruik van een nieuw, toekomstgericht technologiepakket. De BMW iX gaat van start met keuze uit twee modelvarianten. Beide zijn voorzien van een elektrisch vierwielaandrijvingssysteem, met een systeemvermogen van 385 kW (523 pk) in de iX xDrive50 (gemiddeld stroomverbruik volgens WLTP: 20,3 - 21,6 kWh/100 km, CO2 emissie: 0 g/km) en 240 kW (326 pk) in de BMW iX xDrive40 (gemiddeld stroomverbruik volgens WLTP: 19,9 - 21,1 kWh/100 km, CO2 emissie: 0 g/km).
Lees verder

Citroen introduceert e-Jumpy Hydrogen
Om te beantwoorden aan nieuwe behoeften op sociaal en duurzaamheidsgebied introduceert Citro?n de ?-Jumpy Hydrogen, die zijn energie haalt uit waterstof. De ?-Jumpy Hydrogen is een elektrisch aangedreven LCV die is voorzien van een brandstofcel en een oplaadbaar batterijpakket. Dit is de eerste Citro?n die met een dergelijke aandrijflijn is uitgerust. Ondanks de nieuwe techniek aan boord is het laadvolume en de capaciteit van de Jumpy volledig intact gebleven. De praktische ?-Jumpy Hydrogen heeft een theoretische actieradius van meer dan 400 kilometer.
Lees verder

Renault en Plug Power lanceren HYVIA
Renault en Plug Power Inc, een bedrijf in kant-en-klare waterstofoplossingen, lanceren vandaag HYVIA, zoals ze gezamenlijk aankondigden op 12 januari 2021. Beide partners hebben evenveel aandelen in de joint venture. Deze wordt geleid door David Holderbach, die meer dan twintig jaar ervaring heeft in strategische productfuncties en internationale verkoop bij Renault Group.
Lees verder

BMW prijst nieuwe M4 Competition Cabrio
De prijzen van de nieuwe BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive zijn bekend, het meest exclusieve model in de nieuwe generatie van BMW M modellen in de premium middenklasse. De nieuwe BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive gaat komende juli in productie in de BMW fabriek in Dingolfing en staat vanaf eind juli 2021 in de showroom voor 144.040 euro.
Lees verder

Nieuwe compacte Toyota komt uit Tsjechie
Toyota Motor Europe (TME) heeft bevestigd dat het zijn nieuwe model in het A-segment van de markt blijft produceren bij Toyota Motor Manufacturing Czech Republic (TMMCZ) in Kolin, Tsjechi?. Hiermee blijft Toyota trouw aan dit voor veel Europese klanten belangrijke marktsegment.
Lees verder